Értem én, de ha jól tudom, akkor Yikess magára húzta újra a neoprém cuccot és tengeri tehenekre vadászik momentán...
És tényleg skizofrén, mert magamban dumálok a motorozásról, miközben mindenki más csak iszik vagy locsolja magára a vazelint... Kezdek különc lenni... én a seggemet a motorom ülésén érzem jól.
Hát mivel a gsr eleje naggyából mint az SV-é így sok lehetőség nincs.Hál égnek a fék jobb azon nem kell mókolni.Ha olajat cseréltél és még mindíg nem tetszik egy progresszív rugószett még lehet opció.Után gyöhet a kerti osztály.
Ezt arra írtam okostojás , hogy akkortól már érdemes menőzni , de akkor sem itt kellene fikázni a gsr-t , ez a gsr600-topic ahol az emberek szeretik a motorjukat .
Én is szerettem az enyémet , csudajó gép volt . , ,
Lapátnyélben gondolkodtam, beötlött az ásó is, de az már lehet túl sok lenne, de lehetséges, hogy egy átszelepelt kapanyél is megtenné, kissámlival kiegészítve hátul
Motul került a gixerébe is, csak 20-as...télen nem volt épp kellemes
Csak hobbiból páylázgatok, azért nem költök százezreket rá, 5 mp-ért, jól érzem magam, és kész, a többi meg le van....
Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját maga vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa, milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki... adok egy tippet... az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristen, nehogy megedd, ez egy fasz!
Ahhoz hogy tényleg jó legyen versenyre a komplett elejét és a hátsót le kéne cserélni gixxerre.
Bár ennek sok értelmét nem látom.
Pályára pályagép utcára meg naked.
Az volt, igaz 400-as, kapta is rendesen... mivel 2 motor sok, egyet kell alárendelnem mindennek...ez a pályázós dolog is kb csak 3-4 évente, azért meg nem szenvedek sportmotoron..... de azért a naked verseny jó ötlet részükről
Nem most szóltam márt Türnitz után !
Basszus mikor jön vissza ? Tudod ?
A segged a motoron eleve félre tartod ?
És tényleg skizofrén, mert magamban dumálok a motorozásról, miközben mindenki más csak iszik vagy locsolja magára a vazelint... Kezdek különc lenni... én a seggemet a motorom ülésén érzem jól.
Én is szerettem az enyémet , csudajó gép volt . , ,
Csak hobbiból páylázgatok, azért nem költök százezreket rá, 5 mp-ért, jól érzem magam, és kész, a többi meg le van....
- Apa, milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki... adok egy tippet... az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristen, nehogy megedd, ez egy fasz!
Bár ennek sok értelmét nem látom.
Pályára pályagép utcára meg naked.