Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és tényleg
Amúgy Ki mondta hogy nem megyünk ?

Nem most szóltam márt Türnitz után !
Basszus mikor jön vissza ? Tudod ?

A segged a motoron eleve félre tartod ?

Értem én, de ha jól tudom, akkor Yikess magára húzta újra a neoprém cuccot és tengeri tehenekre vadászik momentán...
És tényleg skizofrén, mert magamban dumálok a motorozásról, miközben mindenki más csak iszik vagy locsolja magára a vazelint... Kezdek különc lenni... én a seggemet a motorom ülésén érzem jól.
A Para megcsinálná
szerintem ..simán....
nincs
Gixer ezer eleje, hátulja, légszűrő, rendszer, erő kapitány, slick.... , akkor már egy pályagép...
Én sem fikázom, meg nem is azért mondtam... van olyan ember aki megbánta a gsr-t?
Hát mivel a gsr eleje naggyából mint az SV-é így sok lehetőség nincs.Hál égnek a fék jobb azon nem kell mókolni.Ha olajat cseréltél és még mindíg nem tetszik egy progresszív rugószett még lehet opció.Után gyöhet a kerti osztály.
Ezt arra írtam okostojás , hogy akkortól már érdemes menőzni , de akkor sem itt kellene fikázni a gsr-t , ez a gsr600-topic ahol az emberek szeretik a motorjukat .

Én is szerettem az enyémet , csudajó gép volt . , ,
Lapátnyélben gondolkodtam, beötlött az ásó is, de az már lehet túl sok lenne, de lehetséges, hogy egy átszelepelt kapanyél is megtenné, kissámlival kiegészítve hátul
Hello mindenki ! .....
Motul került a gixerébe is, csak 20-as...télen nem volt épp kellemes
Csak hobbiból páylázgatok, azért nem költök százezreket rá, 5 mp-ért, jól érzem magam, és kész, a többi meg le van....
hamarabb kellene, rájössz még eddig sem kellett volna várnod
Jövőre lehet megcsináltatom én is
Söprűnyél nem elég?
Ilyen olajat kell rakni az elejébe és jó lesz!
Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját maga vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa, milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki... adok egy tippet... az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristen, nehogy megedd, ez egy fasz!
Ahhoz hogy tényleg jó legyen versenyre a komplett elejét és a hátsót le kéne cserélni gixxerre.
Bár ennek sok értelmét nem látom.
Pályára pályagép utcára meg naked.
Az volt, igaz 400-as, kapta is rendesen... mivel 2 motor sok, egyet kell alárendelnem mindennek...ez a pályázós dolog is kb csak 3-4 évente, azért meg nem szenvedek sportmotoron..... de azért a naked verseny jó ötlet részükről
Na azt megnézem te mikor prdukálnál egy olyat GSR-el
Az már inkább nagyobb baj
... és még a képeket sem tettem fel