Nézd meg a honlapon az augusztus 7-ei beosztást (én arra megyek), ott is ilyen szűkösek a pihenőidők. De így legalább nem hül ki a gumi és nem kell gyúrni, hogy fogyjál.
Uhh
Azért Pringen ennél jobb volt az időbeosztás. Ott is 20 perc egy etap, de mivel egymás után jöttek a különböző csoportok, több idő volt pihenni. Gyakorlatilag legalább 1 óra, de ebédidőben több is.
Más kérdés, hogy mivel szakadt az eső haza kellett jönnöm két kör után...
Hali voltunk idén 3-an (meg félig valaki inkognitóban ).
Ellenőrzés nem volt (legalábbis látványos), fényszórót nem kellett leragasztani. 4x20 perc, közte 5 perc szünet. Kicsit fárasztó, erre készülj, főleg ha 30 fok felett lesz.
Szia mindenkinek úgy egyébként!
Valaki volt esetleg Hringen nyílt napon mostanság. Nemrég regisztráltam aug 19-re. Lesz valaki közületek?
Másik kérdésem, hogy van ott bármilyen motor ellenőrzés?
Nekem egy elég kopott gumi van fent és addig nem is szeretném lecserélni rajta, mivel a széle még pont jó lesz oda. Megnézik? Elvileg csak kifogástalan állapotú cuccal lehet felmenni, de nem hinném, hogy ezt ellenőrzik is. Pannónia ringen legalábbis a kutya nem nézte.
Valamint nem tudom, hogy le kell-e ragasztani a fényszórót. Mert akkor vinnem kéne valami matricát rá...
Bár ne túl sokat...............drága.
/ csórósodás van mindenütt , egyre nehezebb a dolog /
..................attól függ hogy mit szívsz !
Végre hogy Nyár van !
Tehát:
Ha valakit érdekel van egy Suzuki GSR 600 2006-2010 ERMAX hátsó üléstakaró idom metálszürke (YHG) színben!
Sérülés mentes, szép állapotban!
Ára: 25.000 Ft.
Bolt ára: 38.000 Ft.
Ha valakit érdekel van egy Suzuki GSR 600 2006-2010 ERMAX hátsó üléstakaró idom metálszürke (YHG) színben!
Sérülés mentes, szép állapotban!
Azért Pringen ennél jobb volt az időbeosztás. Ott is 20 perc egy etap, de mivel egymás után jöttek a különböző csoportok, több idő volt pihenni. Gyakorlatilag legalább 1 óra, de ebédidőben több is.
Más kérdés, hogy mivel szakadt az eső haza kellett jönnöm két kör után...
Ellenőrzés nem volt (legalábbis látványos), fényszórót nem kellett leragasztani. 4x20 perc, közte 5 perc szünet. Kicsit fárasztó, erre készülj, főleg ha 30 fok felett lesz.
Valaki volt esetleg Hringen nyílt napon mostanság. Nemrég regisztráltam aug 19-re. Lesz valaki közületek?
Másik kérdésem, hogy van ott bármilyen motor ellenőrzés?
Nekem egy elég kopott gumi van fent és addig nem is szeretném lecserélni rajta, mivel a széle még pont jó lesz oda. Megnézik? Elvileg csak kifogástalan állapotú cuccal lehet felmenni, de nem hinném, hogy ezt ellenőrzik is. Pannónia ringen legalábbis a kutya nem nézte.
Valamint nem tudom, hogy le kell-e ragasztani a fényszórót. Mert akkor vinnem kéne valami matricát rá...
az elején kb tényleg így megy. Később azért nem árt ernyőt is nyitni, de ez egyéni preferenciáktól függ, leérni leérsz mindenképpen.
Fenn nem maradsz úgy tudom
http://www.kamionostalalkozo.h...