Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd jól kifolyatom az összeset, majd slagolom vele magam egész álló nap
Van a slagban víz.
Bár ne túl sokat...............drága.
köszi, lekötelezel azé majd egy pohár limonádét löktök oda nekem?
na ezé mondtam hogy no chance, és hogy sose lesz majd innen raknak a tepsibe
Gyöhetsz hozzánk kertészkedni.Van egy nagy adag kiégett füvem.

/ csórósodás van mindenütt , egyre nehezebb a dolog /
áh hadd el, no chance ha csak ki nem fogok valami százéves pénzes trotylit, aki már csak a kertben kapirgál
..de igen is lehet , légy merész
én már nem csípem főleg ilyenkor nagyon vágyom kertre, de nekem sose lesz
Én is laktam panelban , szerettem de a mostanit még jobban
szia! hát nem azt
Szia !

..................attól függ hogy mit szívsz !
én meg szívok a panelben szerinted melyik jobb?
Mindenki strandon , én meg füvet nyírok
Sziasztok !

Végre hogy Nyár van !
Hali, eladtad a GSR-t?
Nézd meg a honlapon az augusztus 7-ei beosztást (én arra megyek), ott is ilyen szűkösek a pihenőidők. De így legalább nem hül ki a gumi és nem kell gyúrni, hogy fogyjál.
Upsz! Elmaradt az ára!

Tehát:
Ha valakit érdekel van egy Suzuki GSR 600 2006-2010 ERMAX hátsó üléstakaró idom metálszürke (YHG) színben!
Sérülés mentes, szép állapotban!

Ára: 25.000 Ft.
Bolt ára: 38.000 Ft.
Sziasztok!

Ha valakit érdekel van egy Suzuki GSR 600 2006-2010 ERMAX hátsó üléstakaró idom metálszürke (YHG) színben!
Sérülés mentes, szép állapotban!
Uhh
Azért Pringen ennél jobb volt az időbeosztás. Ott is 20 perc egy etap, de mivel egymás után jöttek a különböző csoportok, több idő volt pihenni. Gyakorlatilag legalább 1 óra, de ebédidőben több is.
Más kérdés, hogy mivel szakadt az eső haza kellett jönnöm két kör után...
Hali voltunk idén 3-an (meg félig valaki inkognitóban ).
Ellenőrzés nem volt (legalábbis látványos), fényszórót nem kellett leragasztani. 4x20 perc, közte 5 perc szünet. Kicsit fárasztó, erre készülj, főleg ha 30 fok felett lesz.
Szia mindenkinek úgy egyébként!
Valaki volt esetleg Hringen nyílt napon mostanság. Nemrég regisztráltam aug 19-re. Lesz valaki közületek?

Másik kérdésem, hogy van ott bármilyen motor ellenőrzés?
Nekem egy elég kopott gumi van fent és addig nem is szeretném lecserélni rajta, mivel a széle még pont jó lesz oda. Megnézik? Elvileg csak kifogástalan állapotú cuccal lehet felmenni, de nem hinném, hogy ezt ellenőrzik is. Pannónia ringen legalábbis a kutya nem nézte.
Valamint nem tudom, hogy le kell-e ragasztani a fényszórót. Mert akkor vinnem kéne valami matricát rá...
jaja
az elején kb tényleg így megy. Később azért nem árt ernyőt is nyitni, de ez egyéni preferenciáktól függ, leérni leérsz mindenképpen.
Mit kell azon tanulni? Felvisznek, kiugrasz vagy löknek és leérsz.

Fenn nem maradsz úgy tudom
Megindul a hétvégi ivó túra.

http://www.kamionostalalkozo.h...