Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vanjjjjjjurrrrróm, azése , sporcsiztamaz Oldibás túrán
Mi van asszony , nekem nem köszönsz ?
HI Gini
I love you vesekő , nem adom ! ,
Sziasztok!
Háj dinnnnyeking
Mi a fasz van
Szia GsrHenti !
Szia Tesa
Fndi , köszi a gazirtást ! , ,
Hello mindenki ! .....
Mi lett a motor sorsa?
Most olvastam csak a fórumot, ha időben tudom.... elmentem volna oda.
A hibás szériát már bevonták rég.... abból te nem veszel!
A szerviz nem fogja tudni ezért a valódi okot sem tudja.
A gyár csak leközli, hogy ezt kell csinálni és kész. Ennyi, gyári utasítás.
Látom, nem bírsz belenyugodni.
A visszahívás oka: meghibásodás lehetséges.

De ugye ez fenn áll minden alkatrészre is, visszahívás nélkül is.
Szia

Az az ember szereli a motoromat akit az ország összes szervizében dolgozó szerelők hívnak, ha nem tudnak valamit. A Suzukiban dolgozik és nem tegnap kezdte a szakmát.
Ettől még lehet, hogy elszart valamit, ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem hordom sufniba. De most olyan megoldás kéne aki házhoz jön.
Tybee, a Békát is visszahívták. A fesszabályzó tönkreteheti az aksit. ezért csere.
Bocs én így vettem. pedig csak 975 kilométer volt benne
De igaz még nem próbáltam semmivel se letakarítani (ill. amikor a bogárgyűjteményemet szoktam unistalálni a l.buráról ,villáról stb. és a könyökön akkor át szoktam menni rajta egyszer de akkor ugy látszik hogy a szélvédő mosótól egy kicsit erősebb cucc kell ha tudtok ilyet akkor légyszi firkáljátok már le.aprópó a szélvédő mosó az nem mattitja a fényezést "gondolom hogy nem mert kocsinál is rácsapodik főleg 200-nál a festésre annak se lesz semmi baja"de azért megkérdezem) mert azt gondoltam hogy az már nem jön le semmivel hogy maga a króm sárgult be.
mert én a gsx 1400-ból indulok ki mert azoknak 2004 ig normális króm van rajta és az nem sárgul be csak lekékül de ami 2004 után jött ki az már igen.
kösz mindenkinek
Dixi, te holnap már kimondottan a feszszabályzó miatt mész?

Azért kérdem, mert nekem azt mondták az egri szervizben, hogy a hét elején megjönnek a szabályzók, de ma még nem szóltak. Ha neked már megjött az alkatrész, akkor már én is bízhatok benne, hogy valóban összejön a csere még a héten.
Csütörtökre már szép időt mondanak és örülnék, ha akkor sikerülne megejteni ezt a cserét és a 6 ezres szervizt :)
Ha túl vagy a szervízen akkor majd többet tudunk
az itt leírt alv.számok alapján az enyém sem tartozott bele,mégis jött a levél
Az enyém nem esik bele de tudni szeretném az okát hogy ha gond lesz vele akkor ne hogy azt a fajtát szereljem bele .
Szia Tybee!

én is kaptam levelet a Suzukitól,hogy cserélni kell,ki is fogják.de mindenképpen rákérdezek hogy miért is kell,és mi van ha nincs,és mit okozhat
HONDA 1100 XX-en cseréltem a múlt 7en f.szabályzót hazai /Mecseki/ szabályzóra . Olcsó és tökéletes !
Szia Dixi !

A feszszabályzóra kérdezzél már rá légyszi hogy mi az oka ? a cserének