Cserbenhagyott a paripa!
Bejöttem vele reggel dolgozni, minden ok volt, mikor meg indultam volna haza Egomba, már csak egy vagy két henger megy.
Hörög lefullad... Valahogy hazajutok, mert értem jön az asszony, de nem szeretném trailerre tenni, valszeg nem lehet nagy baja.
Nem ismertek valakit aki ki tudna jönni a 9. ker-be és megnézné? Egy mélygarázsban van a motor lehet ott szerelgetni...
Tudnátok ajánlani valakit?
Köszi a JÓ TANÁCSOT:)Megfogattam:)
Más:
SORY...........De ma mégse ok,ha jó a holnap akkor ok:)
Megyek Anyosomékhoz.........30-éves lett a lelkem.........gondolom valami családi hepaly lessz
És nem tom meddig fog tartani,meg hogy innom kell É a "tejfakasztóból?
Szóval ha holnap ok írj:)
Még 1x Sory
Inkább ezt vedd meg ás másra gyűjts!
Mert ha ez nincs fent és valami történik.... akkor nagyon sokáig gyűjthetsz! Ha fent van, sok-sok pénzt megtakarít.
Mindenkinek le van krómozva a kipufogó leömlője, gyárilag. Aki tisztítja, annak olyan is marad.... aki nem, annak besárgul... ennyi. A lila szín valóban a hőtől van... de azzal nem pattog ott le semmi.
A leömlők után a többi kipufogó alkatrész (katalizátor, hátsó dob) saválló lemezből van.
Ne sajnáld rá a korpát - a lét
Cserbenhagyott a paripa!
Bejöttem vele reggel dolgozni, minden ok volt, mikor meg indultam volna haza Egomba, már csak egy vagy két henger megy.
Hörög lefullad... Valahogy hazajutok, mert értem jön az asszony, de nem szeretném trailerre tenni, valszeg nem lehet nagy baja.
Nem ismertek valakit aki ki tudna jönni a 9. ker-be és megnézné? Egy mélygarázsban van a motor lehet ott szerelgetni...
Tudnátok ajánlani valakit?
Csak lemaradtál.....de most pótlólag jelzem:)
Más:
SORY...........De ma mégse ok,ha jó a holnap akkor ok:)
Megyek Anyosomékhoz.........30-éves lett a lelkem.........gondolom valami családi hepaly lessz
És nem tom meddig fog tartani,meg hogy innom kell É a "tejfakasztóból?
Szóval ha holnap ok írj:)
Még 1x Sory
Akkor jössz amikor akarsz .
Na , nem mintha bárkire is kíváncsi lennék , csak a kaja miatt .
A bukócső esésnél véd.... szemből érkező nagy tömegű autónál érthetően nem.
Mert ha ez nincs fent és valami történik.... akkor nagyon sokáig gyűjthetsz! Ha fent van, sok-sok pénzt megtakarít.
Akkor most már csak gyűjteni kell.
És hali.
Ennél olcsóbban nem találsz. Jó dolog, sokat ér!
Bukócső kérdéskörben honnan és mennyiért érdemes?
Előre is köszi.
Én ezt néztem.
http://shox.hu/term%C3%A9kkata...
kérdezd meg Tybee bát hogy kell letakarítani, vagy kérd meg hogy csinálja meg neked egy jutányos összegért
A leömlők után a többi kipufogó alkatrész (katalizátor, hátsó dob) saválló lemezből van.