Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod a prosztata
Hy Jó regg
fndi mi ez a hajnali kelés?
jó reggelt

remélem Alme fent vagy és nyomod a trambulint
Henti!
én nem fogok itt picsogni a GSR topikban. Se háborúzni. Van egy kialakult véleményed rólam, elmondtad, nem szerethet mindenki. Ezt is el kell fogadni. Bizonyára neked is volt igazad abban, amit mondtál. Én másképp adtam volna ezt a tudtodra, nem aláztalak volna meg ország-világ előtt. Annál is inkább, mert személyesen is ismerjük egymást. De nem vagyunk egyformák. De nincs semmi gond, már túltettem magam rajta. Akkor nem esett jól, bevallom őszintén, de már nem eszem magam emiatt. Mindazonáltal ha összefutunk valahol, és mindketten úgy gondoljuk, tisztázhatjuk a dolgot, és lehet, hogy mindkettőnk véleménye megváltozik a másikról. Bár, ahogy én ezt már múltkor is mondtam, nekem semmi bajom nem volt veled ezidáig. Most egy kicsit változott a helyzet További szép estét kívánok Neked és a Családodnak, blue
hello Krisz
160-170 jav
Hy vagányok
Én most jöttem meg a dokitól,és még "szabin" maradok,azt beszéltük meg,160-107 es vérnyomás
Mondtam neki az jó én ottan tolom a 6-ik at
Lajos báá 10 éve nem járt az orvosánál, akinek utolsó találkozásuk alkalmával igéretet tett, h felhagy a súlyos alkoholizálással.
Lajosunk bekoppant a rendelő ajtaján, a doki háttal ül a rendelő ajtajának az ablak felé:
-tessék- szólal meg
Az öreg betoppan, ezzel egyidejüleg irdatlan piaszag önti el a rendelőt -Jónapot doki, mondja sík részegen
Az orvos mielőtt megfordulna a köszönés irányába, már tudja, h Lajcsi bácsi jött el hozzá:
-Lajos, hát mit igért nekem mikor 10 éve elbúcsúztunk, hogy megváltozik, nem iszik eztán és hogy minden más lesz!
-háttö igen megváltotam mosmáá más lettem, doki ez a Lajos is iszik!
Sziasztok
Hol követtem el a hibát, mi rosszat mondtam
Ha szemtelen van sértő voltam természetesen megkövetem magam
Ahoz az kell, h az asszonyka karmolja ide, mi a kinnya
na jó....
Szia Gini !
Észrevettél?
Már köszöntem -direkt neked is- lentebb...
Szia Gini !
, ,
Így is mehet orvoshoz....

Egy férfi elmegy a szexológiai rendelésre:
- Kérem elfogadják itt a TB kártyát?
- Persze - feleli a doktornő
- Mi a panasza?
- Kattog a farkam.
- Hogyhogy kattog? - kérdezi a doktornő.
- Vegye a kezébe, és erősen húzogassa rajta a bőrt. - válaszol a férfi.
A férfi kiveszi, a doktornő pedig úgy tesz, ahogy a férfi mondta neki. Ekkor az hirtelen elélvez.
- Nem szégyelli magát? - rivall rá a doktornő. Ha élvezni akar akkor miért nem megy a kurvákhoz?
- Akartam, de ők nem fogadták el a TB kártyát.
De érti barátom CSAK oljan hülye gyerekre ittad már magad, hogy nyáladzol, bambán nézel és jön a fogad Ennyi
Nekem is húztak már okoskafogat , de mindig nő nekem másik , nem érti az agyam , hogy hüjje akarok maradni ! , , ,
, ,
Menjél orvoshoz

Bemegy egy nővér a pszichológushoz, és elmondja a panaszát:
- Doktor úr, nekem az a bajom, hogy ahányszor csak találkozom egy orvossal,
húsz percen belül ágyba bújok vele, aztán egy hétig teljes lelkifurdalásom
van, és szörnyen érzem magam!
Az orvos kicsit zavartan:
- Ezek szerint azt kívánja, hogy gyógyítsam ki az orvosok iránti
szerelméből?
Erre a nővér ijedten:
- Ugyan, dehogy! A lelkifurdalásból gyógyítson ki!
nekem már kipajszerolták mind felejthetetlen élmény volt mondhatom a húzás utáni éjszaka
Szia fruttika !

Na jó , Sirokra is viszek belőle !
Nem, csak jó anyagot nyomatsz
Sziasztok
Nem elég , hogy vesekavicsom van , ma vettem észre , hogy nő az egyik bölcsességfogam ! , ,

Szerintem az elmúlt pár nap részegeskedései hatására döntött úgy a szervezetem , hogy ideje lenne megjönni az eszemnek ! , ,