Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fúúú már azt hittem te is
Bocsi:) fndi:) Benéztem a gariba...és megnyugottam:)
megvannak:)
nem azt mondtad hogy motorral mi ez a kacat már megint kétszer egymás után mellényúlni
Az előző a csini.
Hozott olajat nem vihetsz?
Ha nem akkor megy bele castrol,lejárod majd szevasz szervíz töltök mást otthon.
jAJJ:)
MEGINT MELLÉ NYULTAM:)
Előkerültél "BETEG"-EMBER
jÖVŐ 7-EN LEUGROK VALAMIKOR,HA MÁR OTT A MOCID AKKOR MOTORRAL:)
Vegyél már bele 4 kiló normális olajat, cseréd máá le, a szervizkönyvbe meg nyomassál már egy pecsétet a régi jó szerelőddel
A farsangi bálban Pisti idén sírnak öltözött, tavaly pedig lánynak.
Pedig "bolond, aki sír egy lány után".
Szevasztok Na mizu? semmi ! akkor jó

Krisz(ti)nek ,,,,,,,,bolond aki sír egy lány után,,,,,,,, add át a "helyet" Ginának

http://youtu.be/0bVjjvutZeQ

A meleg-étkezési jegy az igazi
imádom ahogy cívódtok jóbarik
de lakkpirosat
milyen egy hét?péntek este álltunk neki,,,nem jött le,csináltam célszerszámot és hétfőn este 6kor álltunk neki,,,,,ez hol egy hét? a többi időt a hűtő beszerzésével töltöttem jaj de megnéztem volna,hogy hogy szeded le......továbbá én sehol nem említettem a te általad javasolt formát,,,simán megkérdeztem,hogy ők hogyan és mivel szedi le,,,,,ennyi,te üldözési mániás buzi
Sziesztázom egyet , este vagyok , jó éjt . ,
Majd miniszoknyát veszek fel, ok?
majd
1 hét alatt....
Én meg nem ott vagyok. Ha ezt eddig nem vetted volna észre...
persze, mert csak azét is lehurrogják a másik véleményét... mivel az nem a sajátjuk..... hányok az ilyen szerelőktől, akik lenézik, leszólják és ócsárolják a másikat.... mert csak az a jó, amit ők mondanak
Hidd el, én is rengeteg BMW-t és S8-as és AMG-s társait..... de attól még nem szólom le a másikat....

miért ne működne? Nem kell meghúzni -és nem is lehet- 450-el
Elmélyítenénk a barátságunkat a Ginivel ! ,
a vak előbb megoldotta,mint te
is-is akkor már mindegy,,,,luk luk,csak ne jöjjön semmi szemből de ha ott lesz a Gina,akkor csak őt,,,érezze magát barátok közt
Onna,hogy a BMW -s szerelő mondta,aki csukott szemmel,bepálinkázva oda vissza vágja az M30as blockot,,,,,megkérdeztem egy két szakavatottat (nem téged) akik nap mint nap BMWket szerelnek,és az mondta...ha nincs vissza húzva ennyire,akkor bajok lesznek...vissza húztam ennyire,,,tehát ennyire kellet,,,azóta mentem vele már 300 kmet és megpadlóztam 230ra,,,működik és az olaj sehol nem folyik
Az autószerelés nem ez, ez csak egy dolog egy problémamegoldásra.....
A valódi autószerelésről neked nem beszélek, mert minek beszélni a vaknak a színekről?
Engem ?

Vagy a partin baszunk beállva , mint a gerely ?

Vagy szívjunk be ketten és dugjuk meg egymást ? , , ,