Nem, még nem ismerjük egymást személyesen, de nem hiszem, hogy bármi problémánk lenne egymással
Igaz, hogy én leginkább infószerzésre használom ezt a fórumot, de egy fórumnak szerintem ez az egyik fő célja, mármint, hogy emberek információkat kapjanak, ill. adjanak egymásnak, egymástól.
Én személyesen még csak GTFour Gergővel találkoztam többször, ill. a Hungaroringen találkoztam még néhány emberrel innen. Ez is az oka annak, hogy többnyire csak olvasom a fórumot, hiszen mit szóljak hozzá/bele a ti (sokszor közös) élményeitekbe.
Nem kihasználom a fórumot, hanem egyszerűen - még - nincs több mondanivalóm.
Ami az olajat illeti én csak egy kis megerősítésre vágytam :) Egyébként nem kell azt hinni, hogy egy szervizben mindent olyan faszán csinálnak. Az SV-mnél pl. úgy tették fel az olajszűrőt, hogy azt két helyen behorpasztották (nem az egri szerviz volt az). Úgy, hogy ott vettem a motort, nem első alkalommal voltam ott és még szép kis borravalót is toltam a szerelő srácnak, még a legelején, pont azért, hogy figyeljen oda rendesen.
Sok szerviz a Castrollal van szerződve és mindenképpen azt fogják neked ajánlani, függetlenül attól, hogy mi az ős személyes meggyőződése. Amúgy magam sem hiszem azt, hogy egy neves gyártó fullszintetikus olaja nem lenne megfelelő, csak a viszkozitás miatt kérdeztem.
Amúgy kizárólag a gari miatt viszem a márkaszervizbe a gépet, mert az olajcserét és egyéb apróságokat magam is megcsinálok. Ráadásul az olajat is jóval olcsóbban veszi az ember maga, mint amilyen áron a szerviz azt adja. Ezzel a szervizzel meglesz a gyári garanica 12e-ig. Ha addig nem jön elő rajta semmi probléma, akkor nagyon valószínű, hogy már nem is fog.
de te másképp vagy összerakva, mint az átlagember lehet hogy neked ott fog távozni az a fránya szikla és lehet, hogy jobban fogsz járni az a "lyuk" nagyobb
majd akkor, ha meghívsz megjegyzem, nem sok hétvége van Sirok előtt csak addig kakild ki a kövedet, nagyon nem bírnám, ha ott fetrengenél kínok között, amikor ott vagyok
Szia fruttika !
Ami Türnitzben a seggedben volt análtágító , tudod amit kölcsönkértem , az van bennt most is , mert a vibrátor berregésétől fáj a vesém ! ,
Én úgy szoktam az olajcserét intézni , hogy beviszem a szervízbe a motort , és szólok , hogy cseréljenek olajat , ennyi . Pont leszarom , hogy milyen olajat raknak bele , a legjobbat kell kérni nagyot nem tévedhetsz . Mivel nem ismerjük egymást nem szeretnélek megbántani , de te és még egy jó páran arra használjátok ezt a fórumot , hogy beírkáltok ide néhanapján , hogy milyen olaj , légszűrő , gyertya kell a gsr-be , mintha a szervízben nem tudnák a dolgukat szerelők . Ha hiszed , ha nem , azért vannak , hogy ne kelljen itt barkóbázni ezeken a dolgokon . Nekem a gsr-ben fogalmam sincs , hogy milyen olajat , szűrőt , akármit cseréltek , mert nem érdekelt , a szervízben tudták úgy is , ha valamit elrontanak rajta , megbaszom a szájukat , és ezért nem is hibáztak . Utcai körülmények között , szerintem teljesen mindegy , hogy milyen ma kapható olajat használsz , mindegyik jó .
Legalább olyan szép, mint egy nagy üveg Jaeger!