Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De hisz ez pompás
Szia Oldklu úr!
Hogy smint vagy,hogy szolgál az egészséged?
Henti!
Lehet, hogy Gergőnek, - itt nálam ,- van 1 db. kék LSL bukógombája, holnapra megnézi otthon!
Kedves GRkrisz!
Eddig is mindent megoldottunk, gondolod, hogy most nem fogjuk?
Már írtam ki, Türnitzbe, hogy Te jössz, azaz, jön egy dohányos, bocs ,-nagydohányos!
Egyébként nem értem ezt a kirohanásodat!
Persze, ha nem akarsz jönni, az a Te döntésed, én - bár nem örülnék neki, - de kénytelen lennék elfogadni! (Az, hogy nekem a már lefoglalt helyedet ki kell fizetnem, az nem számít, tudod és vagyok a "Kedves Kufár"!)
Ja, a narancs! Finom volt! Mondták a gyerekek a kórházba!
Ő velem akar horkolni egy szobában,,,,most is jól elvoltunk,,,,,nagyon köszönjük Ywett és Krisz,,, A kaja meg nagyon burtál jó volt
Full kényeztetés by GRék
Aki ráér és szivesen túrna nekem a neten kék szinü bukógombát szárral eggyütt megköszönném
sajna nem vagyok penge netező
Krisz, miért bajolsz , van annyi hely, h egyedül is lakhatsz egy szobában, akkor pedig azt csinálsz amit akarsz
sajnálom is, csak m inden évben erre a hétvégére van egy három napos Tolnai túrám, azért nem tudok menni.
Bocs Gini .
Kufár , ha bejössz hozzám narancsért , nem burgonyát kapsz . Ha fizetek a szállásért , nem a nappaliban alszom . Ha fizetek a szállásért , én döntsem el kinek a horkolását hallgatom .
Köszönöm akkor én nem megyek .
Beszarok! Mindent megszervezek, 200 telefon meg minden, erre még pelusozzalak is? Majd valakivel, aki szintén cigis meg szarós, összebútorozol! De ajánlanám a nappalit, mert ott hatalmas kanapé van, meg közel a pia. A klotyó is közvetlen mellette van és az egész szállodában úgy is mindenki CSAK ott dohányzik! Fürödni, meg bejársz a 10 szoba közül valamelyikbe!
Mindenre van megoldás Herr El Greco! Morzsi lányát NEM! Ő az enyém!
Még van 3 hely!
Yikess és Gino jön, Őket is kalkuláltam már!
Most 17 fő a létszám!
Macinak és Mindenkinek!
1, sajna, hogy nem jössz!
2, Szombat- Vasárnap Türnitzben buli, a falu lezárva, piás és kajás sátrak kirakva, a vendéglátóink két napik lángost sütnek a főutcán!
Szóval ott is és Mariazellben is nagy banzáj lesz!

Aki most nem jön, az bánni fogja k...ra!
mondanám, hogy nálunk, ugyanazt tudom ajánlani, mint Abdul, kifizetem neked és elutalod. Kp. csak Szolnokon tudsz.
Yikessnek VAN helye közöttetek!

Esélyegyenlőséget mindenkinek! Ha az én esőruhám nem fér be Yikess dobozába, akkor senki ne rakhassa bele a sajátját !
Láttam a képeket,semmi komoly hála ég

Az a kanyar az tréfás valóban...néha látni keréknyomokat a
szántásba ahogy az autók is kiegyenesítik...

az a lényeg hogy jól vagy.
Jól , köszönöm minden rendben, nem fájok sehol
Hogy vagy ?
Szia GsrHenti !
Jóreggelt
Ha jön a Gini és elviseli , hogy dohányzom , akkor szeretnék kérni egy szobát vele , ha ez nem jön össze akkor sajnálom , de tényleg nem megyek .
A Morzsi lányával nem lehetne ?
Nekem nem jó a szobabeosztás , mert én dohányzom nagyon , a többiek pedig nem .
És hajnali ötkor szoktam sz..ni menni , ha fent vagyok , ha nem ! ,

Kufár , ha ezt nem lehet megoldani én nem megyek , mert nem fogok négy napig másokhoz igazodni , én dohányos ember vagyok , így kelek , így fekszem .
Hello mindenki ! .....
Szasz Henti bari! Örülök, hogy rendben vagy! 2 hete volt az enyém...vmi balos, viszont az angyalkáink jól végzik a dolgukat.
Ohhhhh,basztikuli Nagyon sajnálom
Neked nem lett nagy bajod,meg hogy egyben vagy,csak ez számít!