Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt . ,
GsrHenti , nagyon sajnálom ! , ,
Hello mindenki ! .....
Itt egy kicsit nem jött ki a matek.

"16:35 - 17:55 (20’)"
OK !
Valaki jön még? Én jelentkezem a délutáni lassúba (2:20 feletti)...
Hungaroring
Hali, azért előtte nézz rá az árakra a Netrisken, addig ne kössél szerintem senkinél helyben...
Szia Abdul !

A Netrisk-en regisztrálva vagyok / a járművek kötelezőjét ott intézem Én is / de semmilyen kártyám nincs csak KP .

Holnap tervbe van az Uniqa vagy az Allianz ..........

Ha nem kötök akkor kereslek ....
Az esőt ne is emlegesd.....
Ha esni fog, akkor az miattad!
Szoljatok, ha mind a 10 ember esoruhajat el kell raknom, mert akkor csak 2 hetre valo ruhat tudok hozni
hát én lemaradtam...... a listáról
Szerintem lesz hely... gondolom a dobozaidban is az esőruháknak.
Jobbulást!
Izebigyo... keso mar, vagy esetleg van meg 1 hely? Most alakult ugy, hogy el is tudnek menni akar...
Tybee Netrisk a legegyszerűbb, bár nem kp-s, hanem netes utalás (ha OTP-s kártyád van, akkor pofon egyszerű). Bőven elég egy-két nappal előtte megkötni.

De megköthetem én is majd neked, átküldöm az igazolást mail-en (kinyomtatod magadnak) és a kp-t majd lerendezzük kint.
na most akkor pihentesd a pacskert, semmi recska, majd Para kicsapja a botot Türnitzbe

az a kanyar már velem is viccelt mikor multkor jöttem Waspitól, de nekem az eleje csúszott arrébb vagy fél métert, az is szép volt, le is talpaltam egy bazinagyot
MACI !

Az ausztriai Túrára hol érdemes kötnöm Biztosítást és milyet ?

Rögtön és KP-és !

...........és köszi előre is
Az a gumi jó.
Valami más miatt történhetett
Mire kell haza jönnöm !

HENTI ! JOBBULÁST ! Ránk hozod a frászt
és visszajelzés nélkül elment a hátulja?
Nekem a kedvencem a buktavidejók...................több oldalról lassítva és 3 kameraállásból sorban ahogy repülnek össze-vissza.
Úúúúúúúúúúúúúúú, az ajrósprorton SBK megy immámom a mororozást
sporttec M3
V masculan attól függ...