Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá
Postás
Elfelejtik simán, csak "na megintitt ez az állat"...
jól mondod

Még szerencse hogy piros csak nekem van
Nyelezi a marha, téged meg anyáznak Szolnokon, ha ráülsz mi
Délután 16h-kor az INTERSPAR előtt egy állllllat GSR-est láttam . .Aki látta annak meg van a véleménye róla ...........
Ki lehetett ugyan ..............talán innen ?

Span86 ............nagyon idegből mentél faszi !

Sziasztok !
lássátok csak meg mekkorát sikátam
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Hát ne is erőltesd Majd összeszoktok aztán már nem kell a gumicsont neki
ezt a sok okost többet kéne összejárnunk és akkor nem tudnék ekkorát hibázni még jó hogy fékeztem éppen mert soha nem hajtottam még ilyen lassan mert betömötölődik a katalizátor azt baszhatom

(Hetente megyek arra ismerem, mármint kaptam volna már innen fotót és ezen a ponton tuti nem volt, vagy is egy pár éve hiányzott ebből a dobozból, eddig! )
hanyat b...on
Csináltam néhány remélhetőleg jó képet, majd belinkelem őket
kicsit kiengedtem a kutyulit, sétátunk vagy 4 órát kissebb nagyobb megszakításokkal tök jó volt
Már nem ugat meg, de a kezemből még nem eszik A nojje csimmával még előfordul, h üreset rugok 2. helyett, próbálgatom a háccsó féket, -hát, megyeget, de finoman bánok vele- , ez igaz a gázra is, olyan erőt érzek benne, h nem merek még egy férfias tiszta 1-2-3-at húzni rajta, nehogy hanya basszon
, ne viccelj máá
ezen a weblapon nincs még olyan hogy kosár tartalma:
lépjen az OTP oldalára vagy PayPal mert már az fog következni
még a kislányom is tudja hogy ott mérnek teeeeee

menyi sört ihattunk volna rajta
Ezt nem mondod, hogy sikerült ott lefotózniuk, ahol még táblával is ki van írva, hogy radar kontrol?
Köszi hogy jól esett
vááá
b+ 45-é máá adhattak volna szines képet is
Ez az M-1-M7 közös szakasza, Bőrs elött
Ha gyorsabban mentél volna, akkor pont egy 0-val lenne több a csekken, mert tutira látszott volna még a rendszám.....! SZóval örülj neki, hogy csak ennyivel mentél!:) :S

A kipufogóm senkit sem érdekel? Ilyen csupaszon be fognak vagyni a végei!
És azért nem kaptál bírságot mert szembe mész a forgalommal?
jogos ilyen parkolós dettó nekem is volt és mehettem a f@szb@ ki kellett fizetnem az bosszantóbb volt, mint ez, mert ezt legalább élveztem (akkor!)
ja és még maradt hely bőven,babakocsi is elfért a járdán
a járdán parkolás meg 30 ezer...azééé van sokminden amit nem tartok reálisnak
nékem 45 ropit találtak ki erre a képre tudtam volna másra is költeni
Azt hiszem etanolt fogok tankolni, azzal nem fog "húzni" és még vissza is spórolom a lét
30 ezer
berúgókar az nincsen,elvitte a cica