Délután 16h-kor az INTERSPAR előtt egy állllllat GSR-est láttam . .Aki látta annak meg van a véleménye róla ...........
Ki lehetett ugyan ..............talán innen ?
ezt a sok okost többet kéne összejárnunk és akkor nem tudnék ekkorát hibázni még jó hogy fékeztem éppen mert soha nem hajtottam még ilyen lassan mert betömötölődik a katalizátor azt baszhatom
(Hetente megyek arra ismerem, mármint kaptam volna már innen fotót és ezen a ponton tuti nem volt, vagy is egy pár éve hiányzott ebből a dobozból, eddig! )
Csináltam néhány remélhetőleg jó képet, majd belinkelem őket
kicsit kiengedtem a kutyulit, sétátunk vagy 4 órát kissebb nagyobb megszakításokkal tök jó volt
Már nem ugat meg, de a kezemből még nem eszik A nojje csimmával még előfordul, h üreset rugok 2. helyett, próbálgatom a háccsó féket, -hát, megyeget, de finoman bánok vele- , ez igaz a gázra is, olyan erőt érzek benne, h nem merek még egy férfias tiszta 1-2-3-at húzni rajta, nehogy hanya basszon
Ha gyorsabban mentél volna, akkor pont egy 0-val lenne több a csekken, mert tutira látszott volna még a rendszám.....! SZóval örülj neki, hogy csak ennyivel mentél!:) :S
A kipufogóm senkit sem érdekel? Ilyen csupaszon be fognak vagyni a végei!
nékem 45 ropit találtak ki erre a képre tudtam volna másra is költeni
Azt hiszem etanolt fogok tankolni, azzal nem fog "húzni" és még vissza is spórolom a lét
Még szerencse hogy piros csak nekem van
Ki lehetett ugyan ..............talán innen ?
Span86 ............nagyon idegből mentél faszi !
http://sportmotor.hu/motoros_k...
(Hetente megyek arra ismerem, mármint kaptam volna már innen fotót és ezen a ponton tuti nem volt, vagy is egy pár éve hiányzott ebből a dobozból, eddig! )
kicsit kiengedtem a kutyulit, sétátunk vagy 4 órát kissebb nagyobb megszakításokkal tök jó volt
Már nem ugat meg, de a kezemből még nem eszik A nojje csimmával még előfordul, h üreset rugok 2. helyett, próbálgatom a háccsó féket, -hát, megyeget, de finoman bánok vele- , ez igaz a gázra is, olyan erőt érzek benne, h nem merek még egy férfias tiszta 1-2-3-at húzni rajta, nehogy hanya basszon
lépjen az OTP oldalára vagy PayPal mert már az fog következni
menyi sört ihattunk volna rajta
b+ 45-é máá adhattak volna szines képet is
Ez az M-1-M7 közös szakasza, Bőrs elött
A kipufogóm senkit sem érdekel? Ilyen csupaszon be fognak vagyni a végei!
Azt hiszem etanolt fogok tankolni, azzal nem fog "húzni" és még vissza is spórolom a lét
berúgókar az nincsen,elvitte a cica