Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is vizsgáztattam volna a motorom tavaly év végén...... mert idén január 31-ig volt rajta vizsga.
Nekem autónál is sikerült, vagyis kellett hozzá a z okmányiroda bénasága.... mert egy autó üzembe helyezése meg volt az év végi két ünnep között, de a forgalomba helyezés csak januárban, így az autó fiatalodott egy évet és a műszakit onnan adták 4 évre.
Az év elejei motoroknál jön ki jól a trükk.
Autónál nem lehet ennyire kihasználni mivel mindennapos használatban vannak általában.
Persze, szabályos..... így lehet trükközni a hónapokkal és lehet okosan hosszabb időre műszakit szerezni.
Akkor mondjuk úgy hogy második műszaki amelyik elősször van , vagy nem teljesen mind1...

Így nekem előnyös és szabályos .
... a Felügyeletre az enyémet elvitték , hívhatják akárminek .......4év műszakival engedik ki és lehet hazavinni.
Olyan nincs, hogy első műszaki.
A forgalomba helyezés, "0" revizió és egyéb dolog az nem műszaki vizsga!
Azt ne számold.
A forgalomba helyezést követő 6 évben kell lennie 2 vizsgának, ennyi.
Érthető szerintem....
2006.03. havi a GSR -2010.03.-ig kapta meg a műszakit először !

Elvittem előbb :2009.10. hóban -2012.10.hó-ig kapott műszakit !

Eddig érthető ?

Ha 2010.03. hóban viszem el akkor 2012.03.-ig kaptam volna meg!

De így már a szezon végéig meg van a műszaki !

Lejár 2012.10.hóban , szezonnak vége . télen nem megyek vele!Eddig sem mentem !

2013.-ban jön a jó idő : pl 04.hóban , vagy amikor akarom elviszem műszakira ..................................

Tehát vettem 2006.03.-ban / első műszaki / ----és így csak a harmadik műszaki 2013.-ban.
2006-2009-2013

Na ez a matek mára

Érthető szerintem
Szép estét mindenkinek!
Ha 2 éves korában mentél volna, akkor meg 4 évet kapsz.
6 éven belül kell 2 vizsga, ez a trükk.
Én a Felügyeletnél voltam 3éves korában és 3év műszakit kaptam
Ujszászi ut,TÜF Kft.Igen nagy gonddal vannak a motorosokra,mivel az egyik vizsgabiztos motoros,igy csak betolod,vázszám,motorszám,elsö hátso fék,és mehetsz.Kész is van
Hol volt a műszaki ?
Olyan hanggal jöttél hogy lehúztam a fejem , azt hittem Líbiáig meg sem állsz
Müszakin jaja,csak betoltam meg kitoltam,7800 valutáért.Semmi ideg nemvolt,csak kicsit ellazultam,meg idegesitett a két robogos aki elöttem tötymörgött: )
Gyors posta
Műszakin voltál ?
A vasút felől jöttél .Álltam a pirosnál,szemből jöttél, az autók között 2 robogóst elzavarva magad elől bő gázzal a Meki felé ........ideg az arcodba , adtad neki rendesen a kottát ...
Amugy nyilván énvoltam,kicsit siettem,meg biztos örültem,mert ma a kutya megkapta a sétáltatási engedélyt 2 évre
Énvoltam biztos?
egy kék GSR-es nagyon öltözködött a kistarcsai madaras tesconál hétkörül..........innen valaki?
Hali !
jó ST-t
Estét Ma én is megsétáltattam a kutyust egy pöppet