Én is vizsgáztattam volna a motorom tavaly év végén...... mert idén január 31-ig volt rajta vizsga.
Nekem autónál is sikerült, vagyis kellett hozzá a z okmányiroda bénasága.... mert egy autó üzembe helyezése meg volt az év végi két ünnep között, de a forgalomba helyezés csak januárban, így az autó fiatalodott egy évet és a műszakit onnan adták 4 évre.
Olyan nincs, hogy első műszaki.
A forgalomba helyezés, "0" revizió és egyéb dolog az nem műszaki vizsga!
Azt ne számold.
A forgalomba helyezést követő 6 évben kell lennie 2 vizsgának, ennyi.
Érthető szerintem....
Ujszászi ut,TÜF Kft.Igen nagy gonddal vannak a motorosokra,mivel az egyik vizsgabiztos motoros,igy csak betolod,vázszám,motorszám,elsö hátso fék,és mehetsz.Kész is van
Müszakin jaja,csak betoltam meg kitoltam,7800 valutáért.Semmi ideg nemvolt,csak kicsit ellazultam,meg idegesitett a két robogos aki elöttem tötymörgött: )
A vasút felől jöttél .Álltam a pirosnál,szemből jöttél, az autók között 2 robogóst elzavarva magad elől bő gázzal a Meki felé ........ideg az arcodba , adtad neki rendesen a kottát ...
Nekem autónál is sikerült, vagyis kellett hozzá a z okmányiroda bénasága.... mert egy autó üzembe helyezése meg volt az év végi két ünnep között, de a forgalomba helyezés csak januárban, így az autó fiatalodott egy évet és a műszakit onnan adták 4 évre.