Ha átnézel a másik helyre akkor látod, hogy van egy kis variálás a dátumokkal... Nekem úgy néz ki Áprilisban bármikor jó lenne, csak minél kevesebb szabadsággal oldjuk meg, mert abból nem osztogattak sokat idén és az asszony meg megöl, ha rá nem lesz elég időm idén . Motor kész (szerviz, gumi, csomagtartó), lóvé megvan és az idő is nagyon jól alakul kint. Már azon agyalok, hogy lábon tegyük meg az utat . Viszont menni kéne, amíg be tudom húzni zippzárt a bőrrucin
Most nézem én is, hogy mennyiért árulja a Sütis bácsi... Ennyiért adnak vadi új, készleten maradt K8-ast, 2 év garival.
Szerintem el sem akarja adni a mocit.
, köszi, de itt helyben lenne egy, és az igazat megvalva 600-al kevesebbért , ami nekem sajnos most nagyon számít , de nagyon jól néz ki fehérben a tiéd
Szia Zoli!
Probléma semmi, csak holnap Düsseldorf, csütörtökön meg kezdem a Kakucsot! Szombat-vasárnap nagyüzem + oktatás! Nekem, legalább már elkezdődött a szezon!
A berántómadzagot holnap beszerzem!
Ha még aktuális! Szombaton 16 órára jön Kakucsra egy bemérőautó, lézerblokkolót fogunk próbálgatni! Akit érdekel, külön meghívó nélkül,- tudjátok, hogy merre van!
Szerintem el sem akarja adni a mocit.
lehet hogy már előbb kigurulok
Nekem ilyen kockás a hasam, - a háj alatt!
Nagyon praktikus, nyakba akasztható. Bárhova magaddal lehet vinni és ott van kéznél....
Szia:
Probléma semmi, csak holnap Düsseldorf, csütörtökön meg kezdem a Kakucsot! Szombat-vasárnap nagyüzem + oktatás! Nekem, legalább már elkezdődött a szezon!
A berántómadzagot holnap beszerzem!
Ha még aktuális! Szombaton 16 órára jön Kakucsra egy bemérőautó, lézerblokkolót fogunk próbálgatni! Akit érdekel, külön meghívó nélkül,- tudjátok, hogy merre van!