Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Úgy néz ki nagyon, csak még nincs hivatalos ára, mert egy lombardos visszavett motort néztem ki, egyébként egy naked sv 1000 lett volna felhúzott csövekkel, meg egy halom extrával, de a tulaj motorozni akart és elvitte a kereskedésből, viszont hosszú távon gondolkodva jobban jövök ki a gésárával, a mindennapi felhasználást nem is említve.
Már kérdeztem de hamar felejtek, neked csak dob van, vagy rendszer?
Hivatalosan még nem került sor az adás-vételre, de az illető már megkapta a lét rá, még valami hátsóülést kéne kreálnom rá ami használható is.
Még a ringen is nézék, hogy ez 750... hozzártő akinek volt 750-ese... mondom van elöl külön helyzetjelző, és másfélszer ekkora lámpa? Nincs...baaazzz... hangaj enek is van egy cb 1000 r-re való dobbal
Sándor, József, Benedek! Hozzátok a meleget!
Boldog Névnapot nektek!
Jó "reggelt"

Az lesz az szerintem is Az jól néz ki
Egy kicsit visszatérnék a csizma témához.
Tovább nézegettem a neten a csizmákat, olvasgattam a teszteket és tapasztalatokat és per pillanat a Dainese Torque Out felé tendálok. Tetszik ez a hátulról belépős rendszer és az egész csizma olyan egyszerűen szép és puritán.
A másik, ami tetszik az a Spyke Road Runner WP.

Biztos nagyon jók pl. a Spidi vagy Xpod csizmák is, de nekem azok valahogy túl "harsányak", már ami a kinézetüket illeti.

Nem vagyok benne biztos, de asszem ez az a Dainese csizma, amit Lövey Ádámon láthatunk általában a Superbike magazinban. Feketében és fekete/fehérben is nagyon szép szerintem.
..léptem műhelybe
Legkevesebbbb !
Köszi Tibi!
Boldog névnapot a JÓZSEF-eknek ! .
...ja és józsi Isten éltessen névnapodon.................és ne legyél ma is mata részeg , hagyjál a szomszédoknak is .
Ilyen időben nem lesz motorozás, folyamatosan esik
Szia !

Még októberben begyújtottam
Szia tybee begyújtottál már vagy törögeted a jégcsapot a ceruzáról
Jó Reggelt !

Este bejelenkeztem és a NET elment !
Reggelt!
Reggelt!
Reggelt!
Szia!
Jó Estét Mindenkinek ! ...................................
Majd be dugsz egy vascsövet az első kerékbe a kanyar közepén
csináld bazdmeg,,,,,,,
Ez hátul van a kertedbe ? Pont épül a gigacsúszda a gyereknek a csövekből Jólmegy a Részing Tim-nek