Ez az egyel kisebb első lánckerék überbrutál jó...
Teljesen más lett tőle a motor. Sokkal erősebbnek,nyomatékosabbnak érzem a gépet...
A ferodo szinter betétek is a helyükön vannak,úgyhogy már
csak ócsó benzin kell és goooo....
Lehet, hogy tényleg a gumi lesz... ezt külföldi fórumon találtam (Busa + Sportsmart):
Here in Italy many of them who have mounted this type of tire felt some weird sensation at the front tire...
Big agility, big surface of contact while cornering BUT some type of wobble at th efront at average and low speed...
Na mindegy, süt a nap, menjünk motorozni!
Vagy azt jelenti, hogy mindig a nőket bámulod...
Én 11-kor tervezem az indulást, fél4-re haza kell érnem. Budaörs-Budapest-Szentendre-Visegrád-Esztergom-apró Szlovákia-Nagymaros-(kis Rétság?)-2/a haza a terv.
Esztergomban vagy Nagymaroson talponállóban pár falat is becsúszhat. Jössz gömbvillám?
ha találsz olcsó benyát akkor szóljál nekem is mert azt vennék énis
Ez az egyel kisebb első lánckerék überbrutál jó...
Teljesen más lett tőle a motor. Sokkal erősebbnek,nyomatékosabbnak érzem a gépet...
A ferodo szinter betétek is a helyükön vannak,úgyhogy már
csak ócsó benzin kell és goooo....
Henti! Köszi a fuvart ...
ez nála fog megrohadni ennyiért
én 10-ért odaadnám valakinek a hátsó (gyári) dobot, ha kellene valakinek....de nem kell
ITTHON VAN A KICSIKEEEEEEEE! (Kicsikék.....ketten vannak..):) Jajj de jó volt végre ráülni! GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
egyébként jó azaza honda r6 srad a busa blokkos
Here in Italy many of them who have mounted this type of tire felt some weird sensation at the front tire...
Big agility, big surface of contact while cornering BUT some type of wobble at th efront at average and low speed...
Na mindegy, süt a nap, menjünk motorozni!
Én 11-kor tervezem az indulást, fél4-re haza kell érnem. Budaörs-Budapest-Szentendre-Visegrád-Esztergom-apró Szlovákia-Nagymaros-(kis Rétság?)-2/a haza a terv.
Esztergomban vagy Nagymaroson talponállóban pár falat is becsúszhat. Jössz gömbvillám?
Amúgy meg senki nem megy ma semerrrrrreeeee?
Tomi ? STB ?
Kitekerem az olajleeresztő csavart ....
Mi max. akkor mentünk 45-tel, ha csajokat bámultunk...