Üdv! Nekünk van egy utunk Balassagyarmatra. Laczkó nagymester új életterét megnézni, aztán arra van valami kanyargósabb út is. Most száll fel a köd. 11 órakor M3 Shell kútnál találkozunk Istvánnal és Nórával. Ez egy cammogósabb gurulás lesz. Ettől függetlenül, akinek van kedve, az jöjjön.
Gino Bácsi!
Amikor indultunk, még szakadt az eső! A Balatonnál meg sütött a nap és ez döntötte el az irányt! A deklikért megyek majd. Köszönöm, hogy gondolsz rám!
Ma is menni kéne gurulni, de kidőltek mellőlem, a fiatalok nem bírják...a tempót!
Yóreggelt
Tegnapi utolsó mondatom: " aki felébreszt 9 előtt,azt leszurkálom", b+ elfelejtettem kikapcsolni a mobilonaz ébresztést
Az milyen gurulás ami reggel 9-kor indul Zoltán, normális
Eleje ráz még ?
Valamit Abdul bari vésett ide erről, ha nem tévedek
Szolnokon hihihihidddeggg van
Tegnap feltettem a PUIG plexit , szemre tetszetős , kicsit gyerekkorom álom motorján /PANNÓNIA P20 /lévőre hasonlít , precíz darab.Próba valamikor....
Amikor indultunk, még szakadt az eső! A Balatonnál meg sütött a nap és ez döntötte el az irányt! A deklikért megyek majd. Köszönöm, hogy gondolsz rám!
Ma is menni kéne gurulni, de kidőltek mellőlem, a fiatalok nem bírják...a tempót!
És Ilyenkor nézed a BBC-n a nyúzokat vagy nyúzod az asszonyt?
Tegnapi utolsó mondatom: " aki felébreszt 9 előtt,azt leszurkálom", b+ elfelejtettem kikapcsolni a mobilonaz ébresztést
Az milyen gurulás ami reggel 9-kor indul Zoltán, normális
Holnap guriga Pilisszentkeresztre
Bicske Lidl parkolo 9:OO
Jöhettél volna Szentendre felé is.... felraktuk volna a két műanyagot a motorodra.