Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az elit csak gurulgat, míg mások dolgoznak
Üdv! Nekünk van egy utunk Balassagyarmatra. Laczkó nagymester új életterét megnézni, aztán arra van valami kanyargósabb út is. Most száll fel a köd. 11 órakor M3 Shell kútnál találkozunk Istvánnal és Nórával. Ez egy cammogósabb gurulás lesz. Ettől függetlenül, akinek van kedve, az jöjjön.
Abdul !

Eleje ráz még ?
no látom nem szerveződtök akkor léptem valamerre ....... szép napot
A 9 ora szerintem is korai... En kesobb indulok, max. 11kor, aztan a talalkahelytol mehetunk egy szep kort.
Azt a MAGYAR TÁRCSÁST én is bírom ...................
sok kenyérrel, csemubival talán
Elég lesz egyedül neked ez a mennyiség reggeli nélkül ?
úgyúgy
Én is foglalkoztam a motorokkal de motorozni még hideg van itt .
ez miféle, valami nagy, csoportos miatököm
Valamit Abdul bari vésett ide erről, ha nem tévedek
Szia tybee ma előveszem én is a garagéból remélem tudok kerülni egy lighteset.
Egyből ebéddel kezdeszz !
9 óra, az nagyon nyári időpont, ráadásul még óraállítás előtt vagyunk Zoltááááán
Jó Reggelt !

Szolnokon hihihihidddeggg van

Tegnap feltettem a PUIG plexit , szemre tetszetős , kicsit gyerekkorom álom motorján /PANNÓNIA P20 /lévőre hasonlít , precíz darab.Próba valamikor....
Az a Ká annyát, dehát csak Én voltam a fsz, mindegy, ma nincs reggeli , magammal szembe is szigorú vagyok
persze Márton, persze hogy normális
Szia Öngyilkos jelölt! Amit ígértél az "ébresztőknek" azt tessék betartani! Legalább egy gombostűvel szúrd meg a telefonod! Az ébresztett, nem?
Gino Bácsi!
Amikor indultunk, még szakadt az eső! A Balatonnál meg sütött a nap és ez döntötte el az irányt! A deklikért megyek majd. Köszönöm, hogy gondolsz rám!
Ma is menni kéne gurulni, de kidőltek mellőlem, a fiatalok nem bírják...a tempót!
Jó reggelt! ma ruha tisztítás,buko rendbe tétel ,kipú elhozás,KV Jocee tesóval ,kb ma ennyi
Reggelit jót, szalonnásat
És Ilyenkor nézed a BBC-n a nyúzokat vagy nyúzod az asszonyt?
Yóreggelt
Tegnapi utolsó mondatom: " aki felébreszt 9 előtt,azt leszurkálom", b+ elfelejtettem kikapcsolni a mobilonaz ébresztést
Az milyen gurulás ami reggel 9-kor indul Zoltán, normális
az mi féle guriga motorozz találkozó gulással?
Üdv.

Holnap guriga Pilisszentkeresztre

Bicske Lidl parkolo 9:OO
Üdv Oldklu!

Jöhettél volna Szentendre felé is.... felraktuk volna a két műanyagot a motorodra.