Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Old

Én holnap reggel mennék és kellene 1 vagy 2 jegy.
Na ja

Sajna én dolgoztam, kiállításra nem jutottam ki,,,és nem is fogok.
A sorrend sajna: Gergőnek cipő, sárga csekkek,,,,,stb.
És elfogyott a della.
Tybee! Jó volt látni Téged és a nejedet! Most valahogy jobban néztél ki!
A kis rózsaszínű robogóval nem akarod az asszonyt meglepni?
Még van nálam pár darab 1500 Ft-os jegy!
Kell valakinek még?
Sikess! Drága barátom!
A motorodat a testemmel védem! A kiállítás legszebb darabja! Körül raktam bólyákkal és a másik oldalon közel állítottam hozzá a Tomi vasát, így "mindent a szemnek, de ...."! Csak a Macit és az Abdult kellet lerángatnom róla!
Szóval: RESPEKT van ám! Különben meg ezúton is köszönöm, hogy drága gyermekedet rám merted bízni! ,, ,,
tavaly is ilyen jókat mondtak a dologról,,,,,,,,,,,,,, JÓ REGGELT
Bódi Sylvi van benne az újságban, amit te kaptál és én nem?... Remélem megszánod a fiatal korosztályt, azok a fotók nem az időseknek valók...
NAGY a különbség a GSR és a B-King között!
Nem próbáltál még B-Kinget?
Hát mit mondjak.... ami a valóság, hayabusa csupaszon!
jó lett
Dr Maci!:) Egyszer majd én is szerenték egy "nagytesó-t"! Mekkora a különbség a Baby és a King között? FúdekipróbálnékegyBKinget!
képet csináltál? még én sem láttam milyen lett
Semmi olcsóság nincs kint csizma ügyileg?:S Én azért megyek...! Maga a kiálíltás tavaly is ratyi volt...! A beléptetésről nem is beszélve.....még talán az övem is levetették.........!
Vedd meg onlány :) úgy olcsóbb és kapsz egy CKM magazint meg naptárat Bódi Sylvivel! :)
Sajna a csizmákra is ez a jellemző a 60e alapból de ki van írva hogy 99e és kedv 65e ? Na de remélem nektek tetszik nem fikázom tovább ,,,,
Mennyi volt a belépő? Tesómmal azon gondolkozunk, hoyg evszünk családit, az aszem 3800 és bemegyünk azzal! Majd azt mondjuk, hogy tesók vagyunk, de melegek....csináltunk egy gyereket.......ő mindjárt jön csak majd bevizelt! Nahát...még rímel is!
,,, ma kint voltam pár órát Tommottéknál :) de a kiállítás összesen nagyon lapos! És átverés pl. A pár M3 guma 6ezerrel drágább kiállítási akcióban mint a saját webshopjukban!?
Valaki aki volt már a mai napon, látott esetleg valami jó csizmit, jó áron? Sportcsizmát szeretnék vásárolni!:)
Sziasztok!

Újra itt!:) Holnap jön valaki a kiállításra? Bátyámmal mi nyitás előtt fél órával ott leszünk! Csizmát akarok nézni magamnak!:) Vasárnap pedig végrevalahára belébresztem a kicsikét, és hazahozom!:) Ő még nem tudja!:D De biztos örülni fog nekem...!:)

Tomi
több a buxa mint a motor
Jogos, tényleg ütősre sikerült. Élőben még még félelmetesebb.
Hát pont akkor hozták Maci motorját is, túl nagy volt a gáz... kicsit összement a két motor, aztán dőltek is el. Április közepéig meg lehet javítani nyugi!
nekem ez tetszett:
A motorom egyben van meg? :)
Sipikém az emberek dolgoznak meg motorkiállításra járnak
Nekem a GSR750 csalódás volt, de volt kint pár tetszetős motor. Viszont még mindig ő a legszebb nekem: Streetfighter
Fura mód most nem voltak félmeztelen testfestett hölgyek... Oldnál pedig cicababa körítés nélkül is nagy volt a forgalom!
Dolgozik.
Jó reggelt!

Itt mindenki motorozik ? Vag yszintén alszik