Igen, valahogy így van.
Persze mindenhol előfordulhatnak hibák..... a BMW is sokat hibázott, nem is kicsiket!
Na de mindegy, a GSR egyszerűen jó és ez a lényeg!
A HONDA felett kialakult egy misztikum és ennek sokan beugranak .Én 2006-ban a szalonokban végig kérdeztem a szerelőket és csak utána választottam és idáig nem bántam meg .Persze mondhatjátok hogy nem sokat megyek de annak is meg van az oka
Én a VERHOVINA -4 nek is tudtam örülni és megbecsültem azt is .
szerdán ránéznek megint, hogy hol áll a dolog.
Sejthető volt, hogy ahol lehet még fékeznek azok, akiknél decemberben voltunk... ami jelenleg a postázási folyamat megragasztása lehet.
Először is a Kiállítás nekem nagyon tetszett .Volt minden aminek lenni kellett a retrótól a mai legújabb technikáig .A DUCATI volt a legmutatósabb a többi felett ! A retro dolgok meg egyenesen fantasztikusak voltak.Azt csak el kell ismerni mindenkinek hogy azokból lettek a mai gépek .
Pénteken ami negatívumnak mondható az ERDŐS CSABA erősen visszafogott bemutatója volt.
Jobban húztam ! Mekkora duma....
Én mentem szokás szerint 45 tel,,,,és te nem értél utol
Nem kellene neked szemüveg a km órádhoz ?
Jó lenne próbára beletenni egy másik kereket és teszt!
Ennyi Km-nél , meg sosem kellene a csapágynak kimenni !
Persze mindenhol előfordulhatnak hibák..... a BMW is sokat hibázott, nem is kicsiket!
Na de mindegy, a GSR egyszerűen jó és ez a lényeg!
Én ilyenen kezdtem, aztán merev vázas Babetta...
Én a VERHOVINA -4 nek is tudtam örülni és megbecsültem azt is .
szerdán ránéznek megint, hogy hol áll a dolog.
Sejthető volt, hogy ahol lehet még fékeznek azok, akiknél decemberben voltunk... ami jelenleg a postázási folyamat megragasztása lehet.
Borzasztó nézni? Még borzasztóbb szedni szét...
De hát így alakult.
NO hiba!
Valóban de talán beválik , ha nem akkor vissza a dobozba
Veled minden alakulóban ? / borzasztó nézni hogy bontásra kerül a GSR /
Ja és Ricardóról tudni valamit ?
Ezt nem hiszem el ! 7000 Km
Csak a gumi csere óta vetted észre vagy már előtte is volt jele ?
Elrontod a GSR összképét azzal a műanyag szemétlapáttal.
Örülök hogy találkoztunk , hosszú ez a téli szezon .Május 1.-én KUNMADARASon remélem találkozunk + persze KAKUCSon !
Először is a Kiállítás nekem nagyon tetszett .Volt minden aminek lenni kellett a retrótól a mai legújabb technikáig .A DUCATI volt a legmutatósabb a többi felett ! A retro dolgok meg egyenesen fantasztikusak voltak.Azt csak el kell ismerni mindenkinek hogy azokból lettek a mai gépek .
Pénteken ami negatívumnak mondható az ERDŐS CSABA erősen visszafogott bemutatója volt.
KÉPEK