Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegyél rá Turbo-t
Háát , a kakilómat nem , csak a kukilómat ! , ,
A runner eladó lett , nem bír el , megelőzött tegnap egy autó , mert a habtestem alatt csak 95-öt ment , és eladom , mert nem ezt szoktam meg .
Téged? vagy az új kakilóvédős gúnyádat?
Szia Banya !
Fogdoshatsz majd , ha megyünk egy karikát !
Ááá , van még valami :
A maci motorja kint van a Kufárnál a motorkiállításon , ül rajta egy picsa , próbálgatja az ülését , egyszer csak hallom , hogy : prrr , prrrr !
Háát , mondom neki : szállj már le a haverom motorjáról , hogy képzeled ! Na , ezt figyeld : dirrrrr ! ,
Olyan jól esett , majdnem beszartam ! , ,
Osztán remélem a Runner-el is ebbe a ruhába nyomod majd a placcon Térden fordulva minden kanyarban
jajjj de szép vagy
Köszönöm !
AntiParaProtektor
És Természetesen fasza az új bőr !
Most vettem a motorkiállításon .
Visszavittem az üvegeket .
Mondtam az eladónak , hogy megyek pályázni a Parával , de ha előtte fogok menni , akkor megbassza mérgében a seggem ! , , ,
Mondta , hogy ez kizárt , mert ezen a ruhán van ilyen kakilóvédő ! , , ,
Vazze a második képnél nem szóltak, hogy kilopták alólad a motort ?
Szia fruit !
Akartok látni "HAJDÚ" bojlert ? , , ,
Szasz' Busás ember
Hello mindenki ! .....
Innen már csak jobb lesz Milyen kocka fejem van a sisaktól Többi képet küldheted email-be: yamaha kukac vipmail pont hu
Úgy bizony

Nekem az SV után még kicsit szoknom kell az új gépet, de úgy érzem, hogy jóban leszünk :)

Amúgy annyira nagyon jó volt újra motorozni! Tavaly októberben mentem utoljára egy normálisat, mert azt a két kényszeredett karikát, amit eddig a GSR-rel tudtam menni, az nem nevezhető motorozásnak.

Végre GTFour-ral is sikerült személyesen megismerkedni :)

Még egy kép a mai gurulásról
Vigyazz is ra, nehez igy nelkule, jobbszeretem ha itt alszik mellettem a garazsban a gsr mellett :)

Telleg lehet nekem is kene 1 jegy, vagy hogy jutok majd hozza delutan? :)
Csövike....

Én is láttalak, gondoltam megfordulok utol érlek és lehagylak.
De nem akartam hogy depressziós legyél ezen cselekedetemtől
ezen a szép napon!
Viszont láttam, hogy te is motoroztál ma (te jöttél a város felé, én pedig mentem kifelé).
Annyi motoros volt ma az utakon, hogy holnapra tuti izomláz lesz a bal kezemben. De holnap is motorozás az tuti.
Ha valaki Visegrád felé megy (nem a Lepencei úton), az a városhatár előtt figyeljen, mert egy jó kis lépcső alakult ki az aszfaltban oda-vissza irányba. Én Visegrád felé ugrattam egy szép nagyot... a Visegrádi szerpentín pedig elérte a kritikán aluli minősítést.
Ja, láttam ma Gekko-t is ahogy hangoskodik Budaörs utcáin

Más téma, hátha tud valaki segíteni. Az első kerekemmel van valami, ha elengedem a kormányt, akkor látszódik és érződik, hogy van egy kis mozgás benne. Új gumi van rajta, centírozva. Ma a szervizben is megnézték, kiszedték, gépbe tették, de tökéletesnek tűnik a műszer szerint. Mi okozhatja még a kormány kimozdulást?
Gutentag! Szezon megnyitva