M3 az tutira tapad, esőben is kiváló és nem kopik gyorsan!
Az M3 leghosszabb BP-i metróvonal , az M5 meg soha nem fog elkészülni olyan szar is! Az M4 meg nem is létezett soha meg nem is fog ahogy nézem, így nem érdemes rá költeni, csak a fővárosnak!
Mennyé má te kiccsávó! 2011 be még azt se tudtátok hogy néz ki a hegy,,, de én már motoroztam arra felé.
Meg kicsit jó lenne ha felszívnád magad mert alig tartod a tempót !
Kicsit megém kerülsz nem gyözöl utánnam caflatni
Na jó az egyenesbe a nagyobb teljesítmény miatt megközelítesz
Szombat du megy vki a motornézegetős kiállításra
Más! Pirelli Diabloról tud nekem valaki referálni?
Már fenn van, csak szeretném tudni, h mire számíthatok.
Tavaly az utolsó utam a gumishoz vezetett
Látom spórolsz a túrára...
És nem tudom milyen időjárás előrejelzést nézel, de nekem Accuweather 17 fokot (igaz félig napos, félig felhős) és esőmentességet ígér Keddre. Cseréld le azt a nagyon okos telefonod valami használhatóbbra
Az M3 leghosszabb BP-i metróvonal , az M5 meg soha nem fog elkészülni olyan szar is! Az M4 meg nem is létezett soha meg nem is fog ahogy nézem, így nem érdemes rá költeni, csak a fővárosnak!
Mennyé má te kiccsávó! 2011 be még azt se tudtátok hogy néz ki a hegy,,, de én már motoroztam arra felé.
Meg kicsit jó lenne ha felszívnád magad mert alig tartod a tempót !
Kicsit megém kerülsz nem gyözöl utánnam caflatni
Na jó az egyenesbe a nagyobb teljesítmény miatt megközelítesz
Kicsit !
én szombaton megyek
nem korán
Válogass!
1./
2./
3./
4./
Más! Pirelli Diabloról tud nekem valaki referálni?
Már fenn van, csak szeretném tudni, h mire számíthatok.
Tavaly az utolsó utam a gumishoz vezetett
És nem tudom milyen időjárás előrejelzést nézel, de nekem Accuweather 17 fokot (igaz félig napos, félig felhős) és esőmentességet ígér Keddre. Cseréld le azt a nagyon okos telefonod valami használhatóbbra
Motorral megyek egyrészt stílszerű meg ingyen lehet parkírozni! :)
A Márc 15 évadnyitón valami 135 motor az már tömeg nem ? de! esőt ígér nem? igen! így élvezetes nem? nem !
Szép napot mindenkinek!