lehet nem találja az ember a szórópisztolyt ? már három hete azt mondta kész az üvegszálatzás meg a gittelés
le kell menni megkeresni neki meg a kezébe adni
Ma én is kint voltam...! Ez a kiállítás is csalódás volt nekem, ugyanúgy mint a tavalyi.....! :S Találkoztunk Oldklu-val, utólag is üdvözlöm!:)
Majdnem vettem egy Arlenn csizmát.....80 helyett volt 45....de a végén otthagytam...!
Megnéztem Maci motorját.....gratula hozzá....törölgetni kellett a számat..!
Megtekintettem az új GSR-t! Hihetetlen, hogy mé gmindig nem tudnak rá árat mondani....! Megmondom őszintén...nekem annyira nem tetszett, mint a 600-as. Ami jobb rajta az a sportos ülés. Furcsa volt, hogy ilyen keveset pörög, dehát biztos jó, habár én szeretem ha sikít....(ebben is... )....!
Az oldalsó kipuf annyira nem jött be...nekem attól GSR a GSR, hogy a seggem alatt dübörög!
Egyszóval......nekem nem jött be, de azért kipróbálnám!
Jah és aki tud 43-44 körül sportcsizmát olcsón, akár használtat is, az szóljon kérem!
Pedig középen éppen kellene lennie helynek a két dob miatt, ahol elférne a sárvédő...
Bakker el nem tudom képzelni, hogy milyen már, amikor annyira beül a hátulja, hogy ráér a hátsó sárvédőre....
Tomi,,,Tomi az a kicsi 56 kg plusz súly a 98 felett. ,,ejjjnyee ejnnnyee !
Kellett ez neked ? Gyönyörű motor ! Tetszik,,, !
De mán szétesik ?Hajjhajj mi lesz a nagy túrán?
Hogy kopott annak el a közepe?
A gumi soha nem éri el...... annyira meg nem megy le a hátulja, hogy elérje a kipufogót...főleg neked nem is a gyári van
Mi volt az a halaszthatatlan, amiér 7.19-nél nem tudott tovább várni igen b+ felébzesztettél, ezé
le kell menni megkeresni neki meg a kezébe adni
Kié ez a moci?:) Szép gép...mondtam neki, hogy vigyázzon a gazdira!:)
Ma én is kint voltam...! Ez a kiállítás is csalódás volt nekem, ugyanúgy mint a tavalyi.....! :S Találkoztunk Oldklu-val, utólag is üdvözlöm!:)
Majdnem vettem egy Arlenn csizmát.....80 helyett volt 45....de a végén otthagytam...!
Megnéztem Maci motorját.....gratula hozzá....törölgetni kellett a számat..!
Megtekintettem az új GSR-t! Hihetetlen, hogy mé gmindig nem tudnak rá árat mondani....! Megmondom őszintén...nekem annyira nem tetszett, mint a 600-as. Ami jobb rajta az a sportos ülés. Furcsa volt, hogy ilyen keveset pörög, dehát biztos jó, habár én szeretem ha sikít....(ebben is... )....!
Az oldalsó kipuf annyira nem jött be...nekem attól GSR a GSR, hogy a seggem alatt dübörög!
Egyszóval......nekem nem jött be, de azért kipróbálnám!
Jah és aki tud 43-44 körül sportcsizmát olcsón, akár használtat is, az szóljon kérem!
Tomi
Bakker el nem tudom képzelni, hogy milyen már, amikor annyira beül a hátulja, hogy ráér a hátsó sárvédőre....
Tomi,,,Tomi az a kicsi 56 kg plusz súly a 98 felett. ,,ejjjnyee ejnnnyee !
Kellett ez neked ? Gyönyörű motor ! Tetszik,,, !
De mán szétesik ?Hajjhajj mi lesz a nagy túrán?
a zsozsimura rányomta a kerékre
A gumi soha nem éri el...... annyira meg nem megy le a hátulja, hogy elérje a kipufogót...főleg neked nem is a gyári van
A műszerfalat nem szívesen darabolnám fel....