Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivan...
Csóközön
Mi volt az a halaszthatatlan, amiér 7.19-nél nem tudott tovább várni igen b+ felébzesztettél, ezé
Jó reggelt!Krisz!este láttam kerestél 2x,,,,,,,,,,,nem halottam mert szunyókáltam ,,,
lehet nem találja az ember a szórópisztolyt ? már három hete azt mondta kész az üvegszálatzás meg a gittelés
le kell menni megkeresni neki meg a kezébe adni
még nincs,de a késés letudva!-5ezer,+gyári GSX-R tankpad, várok még 1hetet és ha nem akkor viszem Fehérvára
na mi van készen van már az idom fényezés
Jó az est! Krisz grat a rucihoz,,,,,,,,,,,, Indul a móka
UHH-251

Kié ez a moci?:) Szép gép...mondtam neki, hogy vigyázzon a gazdira!:)
és lesz még olyan kép Norcsika, amin lehet látni a kakilóvédőjét is
Nagyon jó lett a ruhád! Én még kint láttam bebugyolálva, tehát még sem hagytad ott holnapig!
jahh.... hát akkor az el van baszva kérem szépen. Tervezési hiba!
nem a dob ér hozzá hanem a kettő között lévő összekötő cső
Sziasztok!

Ma én is kint voltam...! Ez a kiállítás is csalódás volt nekem, ugyanúgy mint a tavalyi.....! :S Találkoztunk Oldklu-val, utólag is üdvözlöm!:)

Majdnem vettem egy Arlenn csizmát.....80 helyett volt 45....de a végén otthagytam...!

Megnéztem Maci motorját.....gratula hozzá....törölgetni kellett a számat..!

Megtekintettem az új GSR-t! Hihetetlen, hogy mé gmindig nem tudnak rá árat mondani....! Megmondom őszintén...nekem annyira nem tetszett, mint a 600-as. Ami jobb rajta az a sportos ülés. Furcsa volt, hogy ilyen keveset pörög, dehát biztos jó, habár én szeretem ha sikít....(ebben is... )....!

Az oldalsó kipuf annyira nem jött be...nekem attól GSR a GSR, hogy a seggem alatt dübörög!

Egyszóval......nekem nem jött be, de azért kipróbálnám!

Jah és aki tud 43-44 körül sportcsizmát olcsón, akár használtat is, az szóljon kérem!

Tomi
Pedig középen éppen kellene lennie helynek a két dob miatt, ahol elférne a sárvédő...
Bakker el nem tudom képzelni, hogy milyen már, amikor annyira beül a hátulja, hogy ráér a hátsó sárvédőre....
Alme! Köszi a felajánlást! Már nincs idő, meg hely sem! Holnap lepakolás!
Szasztok !

Tomi,,,Tomi az a kicsi 56 kg plusz súly a 98 felett. ,,ejjjnyee ejnnnyee !
Kellett ez neked ? Gyönyörű motor ! Tetszik,,, !
De mán szétesik ?Hajjhajj mi lesz a nagy túrán?
kitöröltem már a képet majd holnap lefényképezem

a zsozsimura rányomta a kerékre
Betelefonálsz és kimegyek a jeggyel érted!
Hogy kopott annak el a közepe?
A gumi soha nem éri el...... annyira meg nem megy le a hátulja, hogy elérje a kipufogót...főleg neked nem is a gyári van
7000km után? Motort ne cseréljek?
igen az, a sok 2 személy a sok kiló és a kiváló minőségű magyar utaknak köszönhetően szépen elkopott a közepe
Hátsó sárvédő? ami a hátsó villán van?
A műszerfalat nem szívesen darabolnám fel....