Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy legalábbis nagyon reméljük
tél van...nyugalom

áprilisba nem lesz ilyen idő...
...itt is száraz minden a nappaliban
Olyan mint az örökkévalóság !
itt meg azon kívül, hogy hideg van -3 .... száraz minden
Itt most is esik
lehetne már jó idő mert már elegem van ebből ami itt van
Jó Estét !

Csináltam egy hóembert Fehérbe öltözött a város.
Azért nem teljesen Gixxer blokk. Más a vezérlés, nem titánium, hanem acélszelepek vannak benne, stb.

Lényegében persze ugyanaz a blokk, de mégsem :)
gear2dash ennyi tuning bőven elég...még sok is

GSR-nél nem kell több utcára szerintem
Nem hinném hogy csak a programozáson változtattak e egyáltalán.Én a tuningboxokat mindíg kicsit kétkedve nézem.
normál esetben egyetértek, de itt nem igazi tuningról van szó, hanem csak kikapcsolja a fojtást amit a gyár a csupaszságra való tekintettel beletett. Végeredményben ez mégiscsak egy gixer blokk. Tudja amit az, csak le van szabályozva.
ez nem ugyanaz mintha elviszed a kocsit kókányolni a csiptuning műhelybe... főleg, hogy gyári kütyüvel lehet csinálni.

viszont látom, hogy nem fogom megtudni, hogy milyen...
amíg ki nem próbálom
Nem tyuningolok csipel.Követem a pédád és ha köll veszek egy erősebbet.
Olvasd vissza a forumot mert a chip-tuning állítolag elbassza a fokozat kijelzést!
Jaaaaa olyan.........én a gázkarra gondoltam.
A GSX-R kormányom van egy üzem mod kapcsoló A-B-C fokozatbam. A- nál 100% (126) lóerö leadás B -nél 75% ( 90) LE és C -ben 50% (63) Lóeröt ad le.
A lóerőt még a babszinál is kormányról kell állítani. Mi ebben a különleges.
Fokoztkijelző annál nem kellett.
Szia. Pont itt a forumon monta valaki amikor ezeket a problémákat én is felhoztam hogy nincs semmi baj a GSR-rel csak én nem jó motort választottam. Most olyant választottam amin kormányról tudom állítani a loeröket és a fokozatkijelzö ugyan ugy müködik .
Hát persze hogy visza húz, nincs evvel semmi baj.
sziasztok ! esetleg vkinek "kapcsolata" mp3/cd/autórádió ügyében olcsóbb beszerzés végett van-é
Ez se olcsó tuning.
Bár legalább megbízható.
de a szived azért csak vissza húz
Szia. Ezt akartam én is . Nem jó! Az lett a jó eladtam a szép és kiváló GSR-t és vettem egy GSX-R .
Vki használ gyári chip tuningot?
a Boráros téri kereskedésben mondta az ember, hogy van a GSR-hez GSRX-esítő, csatival felnyomható tuning kütyü 20 Ft-ért.
Sajnos az (is) elszarja a fokozat kijelzőt, mert ha fel van téve, akkor csak az üreset mutatja vagy pedig 4-est, akár miben vagy.
Tudom, hogy lámaság nézni, de én a GSR-en tanultam motorozni és megszoktam, hogy látom. Biztos megszoknám azt is ha nem lenne, de nem tudom megéri-e a bajlódást.
Van vkinek ilyen?
amiatt csalódtam egy kicsit, hogy nincs rajta a pinlock előkészítés
így ha hidegben megyek és nem akarok még rá tízezreket költeni , akkor marad a huzat

ígyis rábeszéltem magam egy smoke plexire, mert a naphemüm is csak úgy fér alá, ha felvételkor szétkarcolom a halántékom vele