normál esetben egyetértek, de itt nem igazi tuningról van szó, hanem csak kikapcsolja a fojtást amit a gyár a csupaszságra való tekintettel beletett. Végeredményben ez mégiscsak egy gixer blokk. Tudja amit az, csak le van szabályozva.
ez nem ugyanaz mintha elviszed a kocsit kókányolni a csiptuning műhelybe... főleg, hogy gyári kütyüvel lehet csinálni.
viszont látom, hogy nem fogom megtudni, hogy milyen...
amíg ki nem próbálom
Szia. Pont itt a forumon monta valaki amikor ezeket a problémákat én is felhoztam hogy nincs semmi baj a GSR-rel csak én nem jó motort választottam. Most olyant választottam amin kormányról tudom állítani a loeröket és a fokozatkijelzö ugyan ugy müködik .
Vki használ gyári chip tuningot?
a Boráros téri kereskedésben mondta az ember, hogy van a GSR-hez GSRX-esítő, csatival felnyomható tuning kütyü 20 Ft-ért.
Sajnos az (is) elszarja a fokozat kijelzőt, mert ha fel van téve, akkor csak az üreset mutatja vagy pedig 4-est, akár miben vagy.
Tudom, hogy lámaság nézni, de én a GSR-en tanultam motorozni és megszoktam, hogy látom. Biztos megszoknám azt is ha nem lenne, de nem tudom megéri-e a bajlódást.
Van vkinek ilyen?
amiatt csalódtam egy kicsit, hogy nincs rajta a pinlock előkészítés
így ha hidegben megyek és nem akarok még rá tízezreket költeni , akkor marad a huzat
ígyis rábeszéltem magam egy smoke plexire, mert a naphemüm is csak úgy fér alá, ha felvételkor szétkarcolom a halántékom vele
áprilisba nem lesz ilyen idő...
Csináltam egy hóembert Fehérbe öltözött a város.
Lényegében persze ugyanaz a blokk, de mégsem :)
GSR-nél nem kell több utcára szerintem
ez nem ugyanaz mintha elviszed a kocsit kókányolni a csiptuning műhelybe... főleg, hogy gyári kütyüvel lehet csinálni.
viszont látom, hogy nem fogom megtudni, hogy milyen...
amíg ki nem próbálom
Fokoztkijelző annál nem kellett.
Bár legalább megbízható.
a Boráros téri kereskedésben mondta az ember, hogy van a GSR-hez GSRX-esítő, csatival felnyomható tuning kütyü 20 Ft-ért.
Sajnos az (is) elszarja a fokozat kijelzőt, mert ha fel van téve, akkor csak az üreset mutatja vagy pedig 4-est, akár miben vagy.
Tudom, hogy lámaság nézni, de én a GSR-en tanultam motorozni és megszoktam, hogy látom. Biztos megszoknám azt is ha nem lenne, de nem tudom megéri-e a bajlódást.
Van vkinek ilyen?
így ha hidegben megyek és nem akarok még rá tízezreket költeni , akkor marad a huzat
ígyis rábeszéltem magam egy smoke plexire, mert a naphemüm is csak úgy fér alá, ha felvételkor szétkarcolom a halántékom vele