Őőőő hol is kezdjem.................megvan.Mai magy árakat hiába nézed ebből egy új gép árát nem lehet levetíteni mert ezek egy nagyon padlón lévő üzletág árai.1,4-1,5 millás SV és 1,8 milás GSR árak inkább azt tükrözik mennyire nem megy a motor és mennyire szeretne szabadulni a szerencsétlen kereskedő a befulladt 08-09-es készettől.Ez annak a néhány szerencsésnek kedvező akik most vesznek de kereskedő mosolya tuti nem öszinte.
Egy normális,működő piacnál a temék vételára függ az eladni szándékozott mennyiségtől és a bekerülési ártó (ebbe beletartozik a fejlesztési költségen át az alapanyagok,gyár működési költsége de még a reklám is) és a kivenni szándékozott haszontól is.
Namost a suzuki szerintem az egyik legjobban a nagyobb motorgyártásra alapozó cég japánban.A 90-es évek végétől egyre nagyobb mértékben alapozott a szupersport kategóriára és egyre kevesebbet a többire.Érthető mert ott alkotott jót és maradandót.
Viszont a többiek erősek maradtak máshol is.A kawa nem játszik mert ott lehet játszadozni akkora pénzügyi kapacitással amit a cégcsoport többi tagja termel.
A Honda erős a kinai,maláj,vietnámi stb piacon a 125-ös pöcsköszörűgyártásban.
A prémiumgyártókat Duci és társai a válság nem rázta meg mert akit eddig is felvetett a píz az most is ducit vesz.
Natehát mit csináljon szerencsétlen suzuki ha ki kell hoznia gépet de nincs pénze?
Öszedob egy csinos de nem igen fejlett műszaki tartalmú gépet.És vár.
Hű de sokat írok affenébe.
Még anyi hogy érdekes eladási adatok vannak németben.GSR valahol a 45. körül van és 50 db-al haladja meg egy HD darabszámát míg a randa gatyiusból majd 3x annyival több fogy és a modernnek nem mondható ER6 ból 4x annyi fogy.
Hát nagyon remélem, hogy innentől már csak melegedni fog az idő, még két hétre előre nézve is van 1-2 nap ahogy 1-2 cm havat ir Miskolc és környékére.... Szeretem a havat,egy évben egyszer, két hétig, de most már elég
Az első 1.000 km szerintem pillanatok alatt benne lesz, csak legyen már legalább 10-12 fok. Ahogy nézem a hosszútávú előrejelzést, szerintem arra kell beállítanunk magunkat, hogy március közepe lesz úgymond a vízválasztó. Addig talán egyszer-egyszer ki tudjuk hozni a vasat, de március 2. fele már egész jónak ígérkezik :)
Ismét csak egyetértek veled! A GSR600-hoz pedig csak egy kicsikét kellene nyúlni, hogy versenyképes maradjon, a forditott villa előre,meg 1-2 vonalat okosan átrajzolni és kész is. Semmi drasztikus változás. Te meg járassad a kutyulit befele, hogy az évednyitóig meglegyen az 1000-es szerviz
Mikor van a szezon nyitó
Egy normális,működő piacnál a temék vételára függ az eladni szándékozott mennyiségtől és a bekerülési ártó (ebbe beletartozik a fejlesztési költségen át az alapanyagok,gyár működési költsége de még a reklám is) és a kivenni szándékozott haszontól is.
Namost a suzuki szerintem az egyik legjobban a nagyobb motorgyártásra alapozó cég japánban.A 90-es évek végétől egyre nagyobb mértékben alapozott a szupersport kategóriára és egyre kevesebbet a többire.Érthető mert ott alkotott jót és maradandót.
Viszont a többiek erősek maradtak máshol is.A kawa nem játszik mert ott lehet játszadozni akkora pénzügyi kapacitással amit a cégcsoport többi tagja termel.
A Honda erős a kinai,maláj,vietnámi stb piacon a 125-ös pöcsköszörűgyártásban.
A prémiumgyártókat Duci és társai a válság nem rázta meg mert akit eddig is felvetett a píz az most is ducit vesz.
Natehát mit csináljon szerencsétlen suzuki ha ki kell hoznia gépet de nincs pénze?
Öszedob egy csinos de nem igen fejlett műszaki tartalmú gépet.És vár.
Hű de sokat írok affenébe.
Még anyi hogy érdekes eladási adatok vannak németben.GSR valahol a 45. körül van és 50 db-al haladja meg egy HD darabszámát míg a randa gatyiusból majd 3x annyival több fogy és a modernnek nem mondható ER6 ból 4x annyi fogy.
ment mail
Az első 1.000 km szerintem pillanatok alatt benne lesz, csak legyen már legalább 10-12 fok. Ahogy nézem a hosszútávú előrejelzést, szerintem arra kell beállítanunk magunkat, hogy március közepe lesz úgymond a vízválasztó. Addig talán egyszer-egyszer ki tudjuk hozni a vasat, de március 2. fele már egész jónak ígérkezik :)
Üdv
Peti
ilyen fehérítés téma lenne
fényezni gyöngyházfehérre
vagy szinterezni fehérre...nem tom. Mindenesetre szép a fehér felni