Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a két pusti de miért festették így össze magukat
Vigyázzatok, nopara gyanús banánokat árul....
Sziasztok!
ezeket ismerem

ez a két Pusti
Üdv a Gengnek!
Találtam néhány porosodó képet a tavai motorkiállításról!
Na ezt most még el olvasom kétszer, hogy felfogjam Legjobb lesz, ha majd lefényképezem valamelyik túrán Köszi a választ!
,,, nem fejeztem be da ha elindulsz már nem remeg ,, majd csak ha ismét eléred a frekvencia tartományt 220 felett értsd ahogy akarod
Szia Gergő,,,várjál már egy kicsit, szo úgy el dugta az Asszony a síelés óta nem lelem a gépet :) de keresem,,,,,,,, emlékeim szerint 16gb gyors sd kari van benne de nem is kell nagyobb mert teljes felbontásban is jó pár órát tud felvenni ezt is pontosítom ha megvan ! Annyit meg nem is bír az aksija! Így én vettem + utángyártott aksit + gyors asztali töltőt valami össz. 4eFt körül
Tartó szóval a lényeg az hogy nem kell túlvariálni! egyszerű konyhabútor akasztó fémlapka megfelelően meghajlítva "L"-be, feketére fújva és (gumialátéttel) felcsavarozva valamelyik idom csavarjával! Nekem a hűtőn van a lábnál meg fent a plexi csavarja alá felfogatva egy egy konzol! Egyszerű kamera állvány csavarral rögzíteni tudod a lyukakba a gépet de szintén kell egy kis gumialátét! Így elég fix és még is a gumi csillapít valamit! Olcsó és jól működik és alig észrevehető!

A rázkódás? Az nem motor függő! Minden motor alapjáratánál olyan nagy a rezgés hullámhossz hogy azt csak a spéci nagy értékű kamerák képstabija tudja kiküszöbölni vagy azok sem! Ezeket nem erre a frekvenciára tervezték hanem kézi remegésre ! Ezért van, hogy nem is remeg hanem inkább "úszik" a kép ha rosszul van felfogatva!

ennyi röviden
jó reggelt

itt is esett 0,00003 cm hav
de van remény
Itt meg 7ágra süt a nap
itt már tavaszodik... +1 fok van
jó reggelt
Március 1. és itt esett a hó !
Jó Reggelt , Jó Munkát !
Szintén
jó reggelt!
remélem azóta már agyonverték az eladót
igen, a család engedte, hogy ennyit mondjak róla.
A kawás Viktorról vanszó
valszeg eleve sérült volt,majd újrafújták és úgy adták el.
micsoda?
Nem legfeljebb fejben
ja igen, és soha ne vegyél használt sisakot. Nem higiénikus, de azt sem tudod mi az előélete, hova esett le, ki törte benne a fejét. Most aki meghalt, a használt sisak miatt történt, kiszakadt a csat......szóval....
,meg feka pilóta ,,,,,,
az. Nekem is L van, vettem egy 1100-at is, 100-ért.....akcióban az Imetben az 1000 90 alatt volt januárban.