Hát pont a fehér az ami nem kéne.Most az a divat.Ha beválik amit a sövön elterveztem a féket simán kipipálhatom az KB gsr szint lesz vagy egy hajszállal jobb.
Kérdés hogy a fordított telo és a hátsó állítható e az új 750-esen.Ha igen akkor öröm a köbön.Nameg nem igen láttam a blokk teljesítményadatait.
Ha ez rendben van tehát legalább 130 paci és nyomaték legalább középsávban van akkor elgondolkodnék rajta.
De míg ezek nem tisztázódnak marad a jelenlegi favoritom a Street triip R.
gondolok itt a kedves Sv fórumos társunkra ,akik két napja fikázzák a GSR-t!Nekem már nincs,de biztos kapok kölcsön addig amíg lerendezem a nagyszájú Kutyaütőket
Még ha a kerekek fehérek lennének, vagy ha legalább fehér felnicsik lenne rajta az is dobna rajta... meg normális indexek... nem ezek a raktárban talált 20éve a polc alatt porosodó sárga dobókockák...
Kérdés hogy a fordított telo és a hátsó állítható e az új 750-esen.Ha igen akkor öröm a köbön.Nameg nem igen láttam a blokk teljesítményadatait.
Ha ez rendben van tehát legalább 130 paci és nyomaték legalább középsávban van akkor elgondolkodnék rajta.
De míg ezek nem tisztázódnak marad a jelenlegi favoritom a Street triip R.
a gixxxivel biztos jókat fogsz menni