Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

106 pacira van butítva.. .a nyomatékot nem tom
Hát az majd OTT kiderül
arról nem a moci tehet ,,,,,,,,,,,,,, azé egy V2,sor4 csapat versenyben benne lennénk ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ha lenne rá pénz, (ami nincs) akkor megkockáztatnám.... bár tisztán tartani szinte lehetetlen
Jelentem nem a GSR-el van baja.Ez a géptől független és egy valamikori GSR tulaj miatt van.Többit majd ő személyesen. Nem fórumtéma.
nem gondolkodnék...nekem begyün így
neked ott helyed van...a mátrába tavaly megmutattad. Az jó kis menet volt.
Hát pont a fehér az ami nem kéne.Most az a divat.Ha beválik amit a sövön elterveztem a féket simán kipipálhatom az KB gsr szint lesz vagy egy hajszállal jobb.
Kérdés hogy a fordított telo és a hátsó állítható e az új 750-esen.Ha igen akkor öröm a köbön.Nameg nem igen láttam a blokk teljesítményadatait.
Ha ez rendben van tehát legalább 130 paci és nyomaték legalább középsávban van akkor elgondolkodnék rajta.
De míg ezek nem tisztázódnak marad a jelenlegi favoritom a Street triip R.
+ Jocee barim is,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Te bari vagy,nem ratyi!remélem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

a gixxxivel biztos jókat fogsz menni
gondolok itt a kedves Sv fórumos társunkra ,akik két napja fikázzák a GSR-t!Nekem már nincs,de biztos kapok kölcsön addig amíg lerendezem a nagyszájú Kutyaütőket
Jól há'
Akko nemmegyek még a végén engem is 'puska' végre kaptok
Tavaly te voltál a kakucsking
tavasszal meg csináljuk a szájukat Kakucson a sokk ratyesznak
fehér felni nagyon ütős...a kéken is jól mutat
attól messze vagyok....csá
És Csá
Még ha a kerekek fehérek lennének, vagy ha legalább fehér felnicsik lenne rajta az is dobna rajta... meg normális indexek... nem ezek a raktárban talált 20éve a polc alatt porosodó sárga dobókockák...
szia KinG
csá mindenki