Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem tudnám a tempót tartani veletek így az első rostán kiestem
Jó Estét !
Üdv Ifjúság! Ja, meg Abdul!
Elolvastam, saccra egy kilót lehet fogni a dolgon! Utat keményen ki kell dolgozni, mert ismeretlen terep. Azért eltévedni nem nagyon lehet, mert ott is emberek élnek! Akik használnak térképet!
A vasak méretét holnap küldöm. (Na ja! Már elfelejtetted, hogy volt GSR-ed, mi? )
Tényleg! Én egyáltalán mehetek? Tudod, a kor!
Ok, írom a névsort. Ja, és egy "konkurencia", ha tényleg túraszervezővel akartok menni... az árak kisbetűvel
szardínia túra mással

Annyit megtesztek, hogy a motor méreteket átkülditek? (hossz-szélesség-magasság) Hogy lássuk ténylegesen is hány motor férne be a nagy Sprinterbe és az utánfutóba. Köszönöm!

neked is vazze
ÉN is Én is Én is :)))
Meghitt Karácsonyi Ünnepeket
http://www.bmw-motorrad.com/co...
és km-ben gazdag újesztendőt kívánok! :)
Motoros baráti üdv: ALME (André Laci)

HANGOT ADJATOK A LINK-hez! :))
Hát, ez bizony nagyon jól hangzik és én is mindenképpen meg akarmo egyszer csinálni. Mivel februárban fogom megvenni a GSR-t, így 2011-ben - az anyagiak miatt - még nem fog menni a dolog, de 2012-ben már nagyon szeretném magam is megcsinálni ezt a túrát.

Üdv

Peti
Ez jóóó! Vajon az anyosommal nem lehetne ezt megcsinálni?
remélem hogy én is tudok menni
Jó Reggelt a Klánnak!

Abdul!
Ha lehet, én mennék. Meg a Tomi is. (Gixer 1000 és GSR, mint tudod.)
Tessék mondani, kanyarvadászatból hol kell vizsgázni? Abdul és FNDI tanáruraknál? Ha megbukom, akkor nem megyek!
Üdv és köszi a névnapi köszöntést de szavatokat ne feledjétek december 29-én, mert kedves szüleim a két ünnep közé tették nevem napjának ünneplését még anno. Persze sokszor már a Karácsonyi ajándékban letudták a névnapi ajándékot is...

Közben cimbivel tervezzük a Szardíniai túrát, pár infó erről:
- márc. 11-19. között lenne a tervek szerint (időjárás is beleszól persze)
- márc. 15-e hosszú hétvége lesz, így 4 nap szabadságból megúszható
- buszba és zárt utánfutóba tennénk be a mocikat (6db tuti befér és a 6 motoros is)
- pénteken hajnalban indulás, lerongyolás Livornoba és az esti komppal átkelni, éjszakázás kabinban vagy széken aludva
- vissza szintén péntek esti komp, szombaton este itthon lennénk
- két verzió van, még számoljuk a költségeket... azaz buszban kompozunk át, vagy a buszt Livornoban hagyjuk és motorokkal támadjuk be a szigetet (úgy néz ki ez utóbbi az olcsóbb megoldás)
- ahogy számoltuk 6 fő esetén az úti költség (oda-vissza a busz, autópályadíj + komp oda-vissza) kb. 65eFt/fő
- szállás opciókat a hétvégén nézek, apartman a cél az a legolcsóbb megoldás, két-három helyszínre lebontva (észak, kelet, nyugat)
- úgy néz ki 3-an vagyunk eddig (KTM SMC, KTM SMT és a Honda)

A költségeket megpróbáljuk a lehető legalacsonyabban tartani (utazás, szállás), nem túraszervezők vagyunk, tehát non-profit a dolog, minden egyenlően oszlik el az utazók között.

Akit még mindig érdekel az szóljon és aktualizálom a további infókkal ahogy haladunk előrébb. Nem fellengőzködés miatt mondom, de gyakorlott kanyarvadászok jöjjenek (napi 300km kanyargás a cél), és megfelelő vérmérsékletűek... (elvégre pár hónap kihagyás után ott kezdődik a szezon)...ép motorokat akarunk betenni visszafelé a buszba.
előre is boldog névnapot
1000!
gixxer
Boldog Névnapot a Tamásoknak
Boldog Névnapot TOMásoknak
A két Klu köszöni a gyerekek nevében!
Isten éltesse a Tamás nevű idelátogató embereket!
( )
Köszi a jókívánságokat, de Aquinoi Szent Tamás napja március 7.!

Jó Reggelt Mindenkinek! Ma is egy szép nap van!