Köszi, nektek is
Valamint minden idefirkálgató GSR, illetve nem GSR, TOVÁBBÁ VOLT gsr, de nem utoló sorban leendő GSR tulajnak és szerettének, de az egész motoros társadalomnak Békés, boldog karácsonyt kivánok
Sziasztok
, még nm vagyok kész ekkora túrára , a motorom már előrébb tart ebben, már tud kanyarodni Azt mondták,majd megtanit engem is
Nem is emlitettem, UNCSIŐCSKÖS született 52 cm 3590 gramm, Erős Dominik Lázár Isten hozott a világon, sok egészséget, erőt és píízt
Plusz benzin 4000km-re, autópályadíj és költőpénz... ezért kell saját szervezésben megoldani, mert simán meg lehet és spórolsz még egy-két túrára valót.
Ne kötekedj, hanem add meg a centiket amiket kérek, nem publikus vagy mi?
Magasság azért kell, mert fekvőhelyek is vannak kialakítva a buszban, kérdés, hogy ki kell-e venni vagy sem. Vagy hogyan logisztikázzuk ezért az alacsonyabb és magasabb motorokat.
Természetesen nem lesz kikötve semmi, Lacikám te fogod tartani őket végig az utánfutóban, FNDI pedig a buszban. Low budget mondtam.
Merjetek álmodni, mert aki nem mer álmodni, annak nincs ami beteljesüljön!
Én is megyek , hogy tekergethessem a Szard hegyek között a VFR szarvát!
Gratulálok a szüleinek
Valamint minden idefirkálgató GSR, illetve nem GSR, TOVÁBBÁ VOLT gsr, de nem utoló sorban leendő GSR tulajnak és szerettének, de az egész motoros társadalomnak Békés, boldog karácsonyt kivánok
ez de komoly lett
Apja, nagyapja, nagybátyja motoros , valami azt sugja, h nyáron nem a pecázásé lesz oda
(motorost csinálsz belőle mi? )
, még nm vagyok kész ekkora túrára , a motorom már előrébb tart ebben, már tud kanyarodni Azt mondták,majd megtanit engem is
Nem is emlitettem, UNCSIŐCSKÖS született 52 cm 3590 gramm, Erős Dominik Lázár Isten hozott a világon, sok egészséget, erőt és píízt
Ha akarod meglesz !
Csak menjüüüüüüüüünk máááááááááááááááár...
Abdulkám! Mi lenne, álmodozom, mondjuk egy három betűs motorról:
VFR 1200, vagy FJR 1300, na jó, ez csak álom!
De aki nem mer álmodni....
méretek
Magasság azért kell, mert fekvőhelyek is vannak kialakítva a buszban, kérdés, hogy ki kell-e venni vagy sem. Vagy hogyan logisztikázzuk ezért az alacsonyabb és magasabb motorokat.
Természetesen nem lesz kikötve semmi, Lacikám te fogod tartani őket végig az utánfutóban, FNDI pedig a buszban. Low budget mondtam.