Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Karácsont minden GSR Klán tagnak! ! ! ! ! !

Mivel holnap este jön a Jézuska, ezért Mindenkinek Kívánok Boldog Békés Benzinszagú Karácsonyt!

Merjetek álmodni, mert aki nem mer álmodni, annak nincs ami beteljesüljön!
Én is megyek , hogy tekergethessem a Szard hegyek között a VFR szarvát!
Nem vagyok irigy, de fogkefét, asszonyt, pénzt és ....... nem adunk kölcsön!
a legszebb karácsonyi ajándék

Gratulálok a szüleinek
Köszi, nektek is
Valamint minden idefirkálgató GSR, illetve nem GSR, TOVÁBBÁ VOLT gsr, de nem utoló sorban leendő GSR tulajnak és szerettének, de az egész motoros társadalomnak Békés, boldog karácsonyt kivánok

ez de komoly lett
Boldog Ünnepeket!

Apja, nagyapja, nagybátyja motoros , valami azt sugja, h nyáron nem a pecázásé lesz oda
Szép baba! Egészséget és minden jót Neki!
(motorost csinálsz belőle mi? )
Sziasztok
, még nm vagyok kész ekkora túrára , a motorom már előrébb tart ebben, már tud kanyarodni Azt mondták,majd megtanit engem is
Nem is emlitettem, UNCSIŐCSKÖS született 52 cm 3590 gramm, Erős Dominik Lázár Isten hozott a világon, sok egészséget, erőt és píízt
Tudom tudom, nem volt egyszerű leszedni...
De ne hagyd rajta mert rásül és nehéz eltávolítani.
Ezért... hogy ne horzsolja le a fényezést.
miért van leragasztva
A VFR az komolytechnika az biztos !
Jó választás !

Ha akarod meglesz !
Ha a túrára meglesz a VFR (mert úgyis azt veszel ) akkor egy napra kölcsönkérem és lehet vissza se adom.
Csak menjüüüüüüüüünk máááááááááááááááár...
Üdv Mindenkinek!

Abdulkám! Mi lenne, álmodozom, mondjuk egy három betűs motorról:
VFR 1200, vagy FJR 1300, na jó, ez csak álom!
De aki nem mer álmodni....
Old ez meg mi?
mennyire nagy
méretek
meglátom én is, készül egy motorszállítóm ami két motort tudna húzni, ha az időm és a pénzem is összejön lehet becsatlakozunk ketten.
Plusz benzin 4000km-re, autópályadíj és költőpénz... ezért kell saját szervezésben megoldani, mert simán meg lehet és spórolsz még egy-két túrára valót.
Ne kötekedj, hanem add meg a centiket amiket kérek, nem publikus vagy mi?
Magasság azért kell, mert fekvőhelyek is vannak kialakítva a buszban, kérdés, hogy ki kell-e venni vagy sem. Vagy hogyan logisztikázzuk ezért az alacsonyabb és magasabb motorokat.

Természetesen nem lesz kikötve semmi, Lacikám te fogod tartani őket végig az utánfutóban, FNDI pedig a buszban. Low budget mondtam.