Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

két főre 1640EUR? Na azért....
Laczikaaaa! Kapsz 5 centimétert a PICK szalámimból!

Te! IBUSZTÚRISTA! Cheskyben nyafogtál, hogy milyen drága a Bechtesgaden-i szállás, de,- 5 C fokban , szakadó esőben 5 órai motorozás után,- ha akkor az nincs, még mindég jégbe fagyva állnál a városka főterén! Szóval, addig kéne gyüjtögetni! Javaslat: Ki kéne ülni a Rókus kórház elé egy kalappal! Képzeljézek a képet, sorban ül a GSR KLÁN a nyakunkban egy tábla: "Szardíniára gyüjtünk"! , , ....És dobálnák be a kalapokba a pléhdobozokat nekünk!
BöMbölő Méretek (H × Sz × M): 2228 × 856 mm (tükrökkel) x ?minek
De gondolom mindenre rá kell hagy 1 kicsit a rögzítés miatt ?! :)

FNDííííííííííí az anyagiakkal ne is foglalkozz az a legkevesebb manapság
nekem is látnom kell majd a pontosan lé végét ! mert májkrém konzervekkel nem vagyok hajlandó IBUSZ útra indulni
Költségbe vertem magam , 1000 Ft volt darabja .
Gyertya +van a GSR-hez + a Yamahához !
Nehogy kemény kötésben adja át könyvjelzővel !
van egy haver ...
van nyomdája
Melyik része Henti? A vérmérsékleted?
Talán ..............

Tetszene nekem is ez a túra , lehet sosem jutok el földi életemben.Csak rá kellene fogni
és adjon belőle nekünk
Meg a jó időn! Tényleg szeretnénk alacsony költségvetésből kihozni, január elejére szerintem már meglesz a 90%-os pontosságú anyagi tervezet, persze ezt még az EUR árfolyam boríthatja kicsit, de csak kicsit.
pár kötetet szerezz be a frissebbikből
Tybee egyszer 9ezer fölé pörgethetnéd már a fenevadat!
De nem gyorsasági versenyt akarok én, hanem túrát. Nem is kötelező együtt menni, mindenki öröm motorozhat ott kedvére, csak az esti sörözés lehetne kötelező társasági program.
minden az Anyegin múlik
Máménejöhetnél?
Tapasztalatod van kanyarokban, túrákban, km-ekben és talán benőtt már a fejed lágya, nem vagy az az ifjú lázadozó... Meg jófej is vagy.

Én akkor a kis családoddal, Lacival és FNDI-vel számolok elsősorban. Ha valaki kiesik önszántából, akkor keresünk csak mást a helyére. Hétvégén (amikor meglesznek a motor méretek) pedig megnézzük, hogy pontosan hány motort is tudunk betenni (lehet 7 is befér?), hogy bővülhet-e a létszám. Aztán majd privát körmailben intézzük tovább. Ma 15 fok volt ottan de eső.
nekem lenne csak az ünnepek után vissza kell vinni az üres üvegeket
...engem meg a pénz...ami nincs
ÉsHello mindenki

átgondoltam , nm megyek
meggyőzött az utolsó három sor
Az ülés projekten rajta vagyok de még a fórumtársunk nem küldte el a sérült ülését nekem .
A Hortobágyon van egy-kettő!
Pedig az abszolutt selejt! Jobbra se lejt, balra se lejt!
Szia !

Mindenki maga érzi , itt az Alföldön a kanyarokat GPS-sel kell keresni .
Szia! Lehet, hogy az én szűrömet is kirakják, de majd veszek órákat a Tanáruraktól!