Para, ha legközelebb is adakozol az országban szólj és elkísérünk. Laza túra a hideg aszfalton... Jó móka volt, jó volt megismerni új arcokat is. Ercsitől szinte már semmit sem láttam a plexire ragadt bogaraktól, de legalább majdnem sikerült sötétedés előtt hazaérni.
Idén lehet nekem is ennyi volt a motorozás, 6300-nál vagyok (kb. 500 lehetett a mai), hátsó gumi kuka és szerviz is esedékes.
lesz még rá alkalom remélem , ha az időjárás engedi akár minden hétvégén menni fogok Ez a Rérság 2 óra alatt megvan ha nem keverem be magam, egy percre álltam meg egy anyának, h élek, fogok arra sétállni még basszottú bejön az a tempóskanyargós, és nincs is messze
Nekem elég volt a 180 is, volt egy kis belebonyolódás a pályákba , nm vágtam, h M3-ról M0, és úgy M2, tököm tele volt kicsi Hentike ott a nagy autópályák között , nm akartam elqrni, inkább visszacsavartan a kútra +kérdezni , mondtam ám, h nm idevalósi vagyok
Jó estét! Mindenkinek köszi akik elkísértek a Para ice csimma túrára! Kúva jót motoroltunk!örülök ,hogy örömet tudtunk szerezni egy motoros társunknak!amint láttuk ,ki is próbálta,,,,,,,,,,, 470km lett a vége!azért 1-2 arc hiányzott közülünk,,,,,,,,,,,,,,,,
Naggyon jóthaladtam , amolyan "elgurultagyógyszeremet"
Lázas se voltam egy kicsitse, csak úgy beleizzadtam a cumóba láytosan, hazafelé afóti elágnál eltünta napocska , nm mondom,h fáztam, de előtte azért lényegesen kellemesebb volt
Jelentem tegnap gurultunk egy 400km-t!
Elmentünk a Mátrába, aztán sástónál ebéd (pacal ubival), aztán meg le Kecskemétre, M5-ön haza!:)
Szép idő volt, habár hazfelé este már 150-160-as tempónál kicsit hüsi volt. Ja meg félúton elkezdett fájni a bal kézfejem, szóval kicsit rossz volt kuplungolni, ezért javarészt az automatát használtam ahol lehetett.
Idén lehet nekem is ennyi volt a motorozás, 6300-nál vagyok (kb. 500 lehetett a mai), hátsó gumi kuka és szerviz is esedékes.