Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci!

Neked is jó az érdi tesco shell kút 10.30?
Egyiket sem tudom fejből behatárolni, úgyhogy legyen a közelebbi. 11.15-kor Szabadbattyán előtt, de már Fehérvár után valami benzinkútnál találkozunk.
ott leszek...
Gondolatolvasó vagy. Pont most egyeztettem le ott Yikess-sel a találkát. 10.30-kor körforgalom tesco kút.
biztos nagyon eltakarta a szemedet a maszk

szabadbattyán előtt van egy kút, a pályáról lejövőknek visszafelé jobbra fehérvár felé, vagy irányban Polgárdiban azt hiszem a körforgalomnál

melyik legyen akkor
google, ha jártam volna már ott csak feltünt volna, hogy ez nem a falu közepén van
akkor mi mi mikor indulunk?
ok... érdi tesco shell kút?
Ilyenkor elgondolkodom, hogy a google volt a segítségedre, vagy fejből tapasztalatből szedted elő ezt a cikket.
Én is arra terveztem az útvonalat. Legyen akkor inkább Érd a találkahely?
ja de, tényleg
ok
jó de ez a pályán van nem ? na mind1 majd egy alkalmas helyen talizunk, persze hogy nem a tábla tövében
Kapcsold be a telód,,,,,,,,,,,,,,,,
aha

fent vagyok

a múltkori stresszes indulás miatt szinte le sem hunytam a szemem nehogy elaludjak
Van valami Agip kút, ott azért jobb lenne
Wasp, Érd után a 7-esen mész Fehérvár felé?
Érd

Lehet,hogy nem kéne elmennem Bicskére. Erre jössz?
Csak óvatosan a mai nap is !
Jó Reggelt !
No srácok Én léptem mert kezdődik a nap.Nektek meg széles utat és jó szórakozást!
Ja! Engem meg majd esz a penész de vhogy megoldom.
Most komolyan ott várjunk majd rátok egy falu végét jelző táblánál? Nincs valami kút ahol várhatnánk rátok? Ki tudja milyen lassan értek oda...
Ma 7-kor beültem az autóba, 3 fok volt. 7.45-re hazaértem, 6 fokba. Ha így emelkedik a hőmérséklet 30 fokban fogunk csapatni.