Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

29 éves
Vele dolgoztam együtt! A srác (27éves) volt a villamostervező alvállalkozóm, Isten nyugosztaljon Péter!
http://www.langlovagok.hu/kepe...
A motorral fel lehet ülni bárhogyan....
Fizikailag igen,most is mentem volna,ha fel tudtam volna ülni a motorra,oszt ott majd leszedtetek volna...de nem ment a dolog....
Most kezdek jobban lenni,már kevésbé fáj,talán jövő 7en elkezdhetem a rehabostornát is...
És ma sem jöttél.....
A fűnyíróval vagy a kerti kapával?
Milyen hangvillát? Az Yamaka nem?... Nekem Hondám van, én szárnyalok, nem zenélek.
Sok a dolog a ház körül mi + benta házban is
Te..., az utobbi időben szinte mindenből
zongoraaa? hmm....valamiből kimaradtam ezek szerint.... miért akarhat a Maci legyorsulni egy hangvillát...? Na ez most magas nekem,inkább menek dolgozni....
de nagy a szája valakinek Majd ha én is megyek érzed te még gyengének az azt a hangvillát
yikess nem járulok hozzá az ennél nagyobb felbontáshoz nem volt rajtunk smink! Mi a túrónak neked nagyobb annyira nem voltunk szépek
Reggelt és napot !
Sziasztok!
gyere nézd meg a vidiót,,,,,,,,,,,,,,,

énis minnyá
Jó lehetett a tegnapi "kiruccanás"
Szép napot,menek dogzani...
jó reggelt

kissé fáradtan ébredtem
Arra gondoltam, mint bélyeg nagyság :)
Neked is
Jó ez,szép napos
Jó reggelt,,,,,,,,,,,,,,,,,,
A galériába a képről tudsz nagyobb méretet nézni.Jobb oldalt az ikonokból választhatsz nagyobb méretet!
Ja és még1, akinek vannak képei, adhatna normális (eredeti) felbontásban, hogy ne ezt a bélyegnagyságút kelljen nézegetni. Kösz.
Qrvara mind1, mikor és milyen időben jövünk vissza, hazafelé mindig olyan rohanás van, mintha az életünkért "futnánk"... Mindig ráfogják valamire, miért is kell rohanni, most épp a hidegre, bár nem értem miről beszéltek, én farmerban sem fáztam 1 kicsit sem
Én 550km-t mentem ma. Laza, hidegaszfaltos, túratempós menet volt :)
jó éjt