Már én se nagyon... Szerintem pénteken Sziget helyett inkább kimegyek a Merszre, hogy kicsit csökkentsem az önbizalmamat a motoron.
Hatalmas szerencséje volt a srácnak - féknyomot nem is láttunk, a szalagkorlátot kihajlította vagy 40 cm-rel - és szerencséje volt azoknak is akik arra közlekedtek ma.
Rossz volt látni meg segíteni a hordágyra emelni a srácot. Vigyázzunk, és ahogy látjuk nem csak magunkra kell.
Osztom Gini! Én sem szeretem a "forgalmas" helyeket , veled Abdul kivételt tettem (és teszek majd máskor is), metr jól mész és lehet tanulni! Ha nem mész a tudománnyal 3 kanyart előre mindenesetre jobbulást neki!
Fndi, köszi , olyan mintha Én lennék szabin
Ma a lepencei úton megint volt egy baleset. 1 perccel értem utána. A fiatal srác (600CBR) az egyik legtrükkösebb kanyart kiegyenesítette - Visegrád felől Szentedre irányába van egy kis völgy szerű lejtő, ahol meg lehet húzni, csak tudni kell, hogy utána egy nagyon szűk jobbos van, töréssel. Elnézte, átment a túloldalra és telibetalálta a szalagkorlátot, a motor k.o., ő pedig nagy szerencséjére átrepülte a korlátot 20 méterrel... egy autós látta is, szembe jött vele, 2mp-en múlott, hogy nem frontális volt. A srác ma újjászületett. Beszélt, viccelődött, de felállni nem tudott, nagyon fájlalta a hátát - shox bőrdzseki, normális gerincvédő nélkül. Mentőhelikopter le is tudott ott szállni, 15 percen belül ott is volt. Remélem nem lett komolyabb baja és nem sérült a gerince... vigyázzunk. És ha nem ismerjük a kanyarokat, ne húzzuk. Ha egy motoros jön akkor szembe, akkor mindketten ottmaradnak... 8000-es fordulatnál állt meg a műszerfal darabja, ha 2.-ban volt, akkor is 100 körül csapódhatott be.
Szerintem is furcsa ez a film.
Mellesleg megint azzal foglalkoznak, hogy a motoros legyen felkészültebb, a motoros vásároljon drága eszközöket, a motoros vigyázzon magára.
Hát a nagy ......., az autósoknak kellene vigyázni a motorosokra, az autósoknak kellene betartani a szabályokat, az autósoknak kellene körültekintőbben közlekedniük!
Na drága barátaim
a gépjármű kimosva lemosva bepakolva megtankolva, menetre kész
két 7re eltolom a bringát melegebb éghajlatra, sokan úgyis oda kívánnak
még nem leszek, panaszt ne halljak rátok, aki motorozik annak széles utat, olcsó benzint, gumifákat.
aki nem, annak egyszerűen csak kellemes nyarat
holnap gurultok valamerre
de mintha fogyott volna,azéé nem ismertem meg hirtelen
Hatalmas szerencséje volt a srácnak - féknyomot nem is láttunk, a szalagkorlátot kihajlította vagy 40 cm-rel - és szerencséje volt azoknak is akik arra közlekedtek ma.
Rossz volt látni meg segíteni a hordágyra emelni a srácot. Vigyázzunk, és ahogy látjuk nem csak magunkra kell.
Fndi, köszi , olyan mintha Én lennék szabin
Zsinór a beceneve és Hayabusája van .
Mondjuk az ilyenek miatt nem szerettem már arra sem járni, meg dobogókő felé sem
Amúgy, hogy hol áll meg a fordulatszámmérő az nem bizonyíték, mert a becsapódástól bárhova elmozdulhat.
Szerintem is furcsa ez a film.
Mellesleg megint azzal foglalkoznak, hogy a motoros legyen felkészültebb, a motoros vásároljon drága eszközöket, a motoros vigyázzon magára.
Hát a nagy ......., az autósoknak kellene vigyázni a motorosokra, az autósoknak kellene betartani a szabályokat, az autósoknak kellene körültekintőbben közlekedniük!
ez itt-e
Vigyázzatok magatokra
a gépjármű kimosva lemosva bepakolva megtankolva, menetre kész
két 7re eltolom a bringát melegebb éghajlatra, sokan úgyis oda kívánnak
még nem leszek, panaszt ne halljak rátok, aki motorozik annak széles utat, olcsó benzint, gumifákat.
aki nem, annak egyszerűen csak kellemes nyarat
vigyázzatok magatokra
Tomibá, ez baromság németül nem értek, angolul nem tudok olvasni