Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csőőő kátyja!
krézi.....
szia Gixer king
joestet skacok
baresz...
estét hölgyek-urak....
Jó estét!
Én koppig nekitolnám az első kereket a uf-nak,aztán a hátsót emelőre, behúzva rögziteném az elsőfék-kart, aztán spanifert az agyára is főként a hátsólábartó konzolra. De ez csak tipp
Sziasztok!

Szerintetek egy NEM motorszállítós, tehát sima utánfutóra fel lehet valahogy rakni a GSR-t úgy, hogy azt biztonságosan rögzíteni tudjam? Milyen rögzítési pontokat javasoltok a motoron? Gondolom az első kereket az utánfutó elejéhez jó szorosan ki kell kötni, eddig oké.

Köszi előre is!
Kb. 5 éve oda járunk. azt hiszem.
A szabadstrand Szántódon lenne.
Homokos strandröpi pálya,igényes gyerek játszótér.A vizben két kapu, röpi háló, kosár háló,,,,,és helyben egy kajálde-ivolda ha valaki megunja a baromi nagy sportolást.
Super!

A kocsi azé van mert, utánna Balatonolnánk egy szabadstrandon estig. És így a gyerekeket is lehet hozni, aszonyt se hadjuk otthon. És mert íly figyelmesek vagyunk-leszünk irányukba, ezért a nyár hátralévő részében nem fognak morogni ha elmegyünk motorolni.

Dejó hangzik
Asszonyka jön, de nem ugrik. És nem is szeretné, hogy ugorjak, de ez már sokadlagos tényező...
És a balatoni távolság nem nagy, motorral érdemes menni, utassal is vállalom. Ma volt a munkábamenős főpróba, azt mondta "nem vészes"...
Köszi. Imolának már megy a gépe?
Hali meg hó!

Ebben a hónapban lehet, hogy megszerveződik az ezévi Ejtőernyős ugrás.Egy kis túrával,ugrás után pancsolással egybe kötve.
Lehet jönni Autómobiléval-vel is. Mert akkor gyerekeket is tudnánk vinni. Meg asszonyt ki nem ül motorra.

Helyszín: Balatonkiliti reptér
Magasság: 3500 méter
A szállító jármű: MI-8 helikopter

Elméleti résztvevők:
1. Alex és kedvese ki ugrani akar
2.Abdul ki ugrik és kedvese kiről nem tudom jön e?!
3. én mint én, ki nem ugrik, de ott akar lenni
4.
5.
6.

Időpont még nincs, Alextől függ
Sziasztok még1X
Gekko , szép dolog az önzetlen segitség, ha tehetném részt vennék a tréningen , de Én is csak vasárnap és hétfőn vagyok szabad
nekem a rendszámtartóban csinálta a rendszám.....
Kuplungkar csinált ilyet,majdnem beleőrültem,mire rájöttem....na de ez nem bizti,hogy Nálad is ez a bibi....de én is ellenőriztem a csavarokat rendesen....
azért azt nem értem minek kell agrésszívnek lenni.....?
Vágod?
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Mostanában tapasztaltam, hogy 8-11000 fordulat közt terhelésnél valami csörög nagyon. Minden csavart megnéztem amit tudtam, hogy nem lazult e meg, rendben van az összes. Ha volt valakinek hasonló jelenség írja már meg.
Köszi szépen!
Hát nekem máshol és másképp kell dolgoznom.... nem olyan "munka", mint amit te csinálsz kakucson...
sajna holnap délután ügyféllel találkozok, úgyhogy nekem bukta...ha lesz még ilyen akkor viszon megyek tutira, úgy intézem.
te a észosztó vagy,észbontó talán.már nem is tom mellik vagy e...! de jól látod,mi is dolgozunk,kakucson, másokért, ingyen...sőt nekünk kerül pénzbe.... vágod e?