Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt mindenkinek!
jó8
na joccakat mindenkinek en nyugovora terek reggel korankeles..
Köszönjük szépen......
Nem ellenkezett, de erőltetni sem kell!
Isten eltesse a tronorokost latom a mocin erzi jol magat
Én Budapest...... de nézd csak meg az adatlapomon.
amugy meg sok jo tanacsot adtal mar neked is jovok egy sorel vagy epp egy udittovel:P vagy ha ugy tetszik egy tank benzinnel amugy hol is tevekenykedtek ti magyar foldon? pest korul?
hat ha mar kiviszem mindegy hogy a hatarig vagy pestig viszem onann jon ugyis egyenest svajcba:P
Én megmondtam neki a hibát.....de az esztergomi szerviz kicsit nem esik neki útba....ezért is nem tudtam további okosat mondani. Gondolom egy határ közeli jobb lenne..... mármint az ö határához közeli...
Nekem elég egy üdítő is.....
kosz;) jovok egy sorrel;)
nézesd meg a motorod velük értik a dolgukat
agreszivek ezek a mai mehek,meik nap elleptem egyet gurulni hat nem az uj karoramat talalta el a kis mocsok 130as temponal..kemeny lehetett a kis fullankos mert az oram uvegje nyomban elhasadt
Tavaj, alsóörsről 2 serleget elhozott
Kipróbáltam milyen de túl mély nyomot nem hagyott bennem
Ja és ma kb. 120-130-as tempónál a legkisebb résre nyitott plexi állásnál (kb. fél cm) berobbant pont a jobb szemgolyómba egy méhecske. Szerencsére nem fullánkkal érkezett... a benzinkút mosdójában a tükörben láttam, hogy egy kis fehérje is ráragadt a szemgolyóra, remélem sikerült kimosni és nem kell szemészetre mennem. Szóval plexit 100 felett (legalább) teljesen lecsukni.
hat mondasz valamit ehhez tenyleg hozza kel oregedni
800km-nél járok, ma volt egy 450km-es etap. 6500-as fordulatig is elmerészkedtem. Tud a kicsike.

Henti... jó V2 meg minden, de ehhez még fiatal vagy.
jó kis moc,,,,,,,,,,,,,,
komoly a kis csopper meg kell hagyni
хорошо
,hogy vágjátok ezt az orosz nyelvet ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Mr!

I Recieved, thx.
I sent the answer!
Gino!

I sent you a mail...