Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma több önbizalom jött vissza mint Kakucson, ott csak az idő az ellenfél, közúton minden ,sávváltás /tükör nélkül/, sebessáég, kanyartechnika, forgalom, vízátfolyás, olajfolt , minden +volt ma a Wasp-pal éslám itthonvagyok, pedig tudásom szerint kihasználtama motort
Wasp, videjó
Tyyyyúúúúúúú, ha azon minden rajta van , sajnálom, de jobb gurulás volt, mint a hétfői pálya!
Knokaot
Sziasztok , a Pilisben az volt
Nagggggyyonnagyot motoroztam Wasp barival , köszi fődi, és bocs, h néha elragadtattam magam
Itt ma nem volt motoros idő csak a délelőtti órákban
Jó Estét Mindenkinek !
Picit kikaptak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jó estét Kingek! Abdul!Grat a vashoz
rajuk fogadtam mint vb gyoztesek...:((((
HI , Wasp ott lesz!
Abdul, grat az ujj vasho , vigyázzatok egymásra! Argantenna
köszönöm srácok! Én oda vagyok meg vissza... Már 350 van benne holnap talán meglesz a 700 is.
Sipi gondolkodtam én is ezen, de csak karácsonyi ajándékként fog összejönni... Na nem Oldtól fogom kérni...
Meg ugrani is kellene idén...
cita ma nekem kimarad. Fogytam 3kilót a bőrben... Fröccsre sörre és meccsre vágyom most.
Sziasztok!

Megy ma valaki Citadellára?
Abdul, esetleg ti?
Valami 2000Ft körül van a forgalomba helyezés az okmány irodában. Ha tévednék, valaki javitson ki
Szia sztok-tok-tok-tok-tok
Gratula szíp nagy fehér vashoz!
Végre valakinek, az enyém melett van ízlése. Szép! Csillogóó! Fehér vas!
Nem az az unalmas indigó kék,szürke,meg fekete. Brrrrrr.
Ezzel persze a gyártóra gondolok, kiknek nincsen fantáziájjjjaaaa!

Tomi cíííp a vas ! Menne hozzá egy gyönyörűen megkomponált fehér berakásos TOMMOT nyereg! Komolyan!

Nagyot dobna rajta !
szevasztok! Kérem mondja meg nekem valaki hogy egy 2004es gsxr 1000nek az újbóli forgalomba helyezése mennyibe kerül? Fél évig ki volt vonva de most újból forgalomba kéne helyezni! kerestem neten de sehol nem találtam Nagyon fontos és nagyon sürgős! Előre is köszönöm! halii!
Szia! Gratula a VAS-hoz, nagyon ottvan! Vigyázz rá!
Sziasztok. Tud valaki valamit a Kalocsai pályáról: Kalóring.hu ?
Ez a reptér lehet betonkockákból?
Ja és erről tud-e Mindenki?
Ingyenes vezetéstechnikai oktatást tart a Kakucs-ringen a Motorostestvériség július 6 - 7.-én motorosrendőr kiképzők vezetésével.
Összesen 12 fő vehet részt a képzésen! FELTÉTELEK!
6 hónapnál NEM RÉGEBBI JOGOSÍTVÁNnyal rendelkező, vagy 6 hónapon belül bukott motoros vehet részt a továbbképzésben. Ezen dolgok igazolása szükséges feltétel!
Saját motorkerékpár, motorosruházat a biztonsági felszerelésekkel együtt.
Érvényes jogosítvány!
A jelentkezés sorrendjében a feltételeknek megfelelő első 12 jelentkező vehet részt az oktatáson. A visszalépő helyére nem ajálnható más motoros.
Mivel ez karitatív tevékenység, ezért étkezésről mindenkinek, magának kell gondoskodnia.
Jelentkezés a Motorostestvériség honlapján történik.

HOPPÁ
szasztokk!
Jó 7végét Nektek is!
Jó Reggelt Mindenkinek !

Most nincs motorozás , de a jövő 7végén igyekszem tenni róla / szombat /
szepjoreggelt:)
És jó reggelt mindenkinek!
Gratula a géphez
Ez valami brutál gyönyörű
Sok-sok balesetmentes km-t hozzá
Hi kufárbá'
Most az utca bal oldalán fogsz közlekedni?
Ja, meg az az angol hidegvéred! Na, az kell ehhez a motorhoz!
Csak óvatosan!