Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok hozzá !
Na hazaértem, az első 150km letudva... kész vagyok. Sipi köszi a kezdeti támogatást!
Manapság már ez is valami
Nem az álmaim netovábbja, itt nem tudom magam úgy kipörgetni, mint amilyen vagyok valójában..... de egyébként rendben van és nem ingyen dolgozom
Az nem okés. Az új bevált ?
Nem. 04.16-án dolgoztam ott utoljára..... belekényszerítettek a változtatásba
Ott melózol még ?
Igen , dicsérik !
Bárhonnan nézed jó autó, de Hyundai kifinomultabb.... strapabíróbb!
Hali !
jó ST-t
azta qva ez aztán tényleg kormol

mivel fűtesz szénnel
KIA megoldva, jó autónak tűnik így közelebbről !
Beléd is Tybee bá' !
Jó Estét Faszikáim !
Próbáltad már így?
Hogyan juttatsz el egy ka'rpa'ti barnamedve't az E'szaki sarokra?...egyszerü:szükse'ged van egy lapa'tra egy zsa'k fehe'rlisztre e's egy tükörre...a'sol egy gödröd,megva'rod mig a barnamedve belese'ta'l, ra'öntöd a zsa'k fehe'rlisztet ut'nna meg szembe tartod vele a tükröt..a mi kis medve'nk meg a ke'pet la'tva beletörödik hogy ö jegesmedve e's önke'nt va'ndorol el az E'szakisarokra:D:D:D
OK! de ismetlem mondj egy szervizest Magyarföldön h futon vitessem ki s tetessem rendbe...?!
Ismétlem, mennyé' szervizbe, de ahol értenek is hozzá....
kormol meg fogyaszt is rendesen...
Ha kormol, akkor a tied erősen TPS beteg lesz.....
5 jegyű az ára és 2-vel kezdődik, de meg kell nézni melyik a rossz, mert kettő van belőle.
Szia!
kisse koszos de legutobb esos idoben bringaztam meg egy utolsot mielott visszazötyögtem Svajcba..
hat ize K&N legszuro es a jo kis Öcsimura dob :D...ami a fogyasztas miatt ugy kormoz hatul h az hihetetlen
nem is akartam magam megjavilni:Pse hozzaertesem se szerszamom nincs:P de ebben a kurva romaniaban nem kapok egy i***nverte szerelot aki ertene is hozza...vagy legalabb *computerre* tegye..most visszajottem megint Svajcba s honapkozepen ki akarnam szalittani ide mivel hoszzab idore maradok..de ha itt kel szerelohoz vinnem az egy vagyonba fog kerulni..szoval ajanlhattok egy jo kis szerelot aki atnezne nekem tetotol talpig es pontra tenne mar egyxer ezt az ördögöt!