Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja...hát mire vannak a jóbarátok?
Tudod, a szegények abban az időben dolgoznak.....
vannak itt akikra számítani lehet!
Szia!

Angolul: Fuel _Sender (assy)
sőőt...meglátjuk mit ajánlasz,lehet hogy én is láttam
De láttam amikor felborultál...... ha gondolod.....
de akkor tutira kell tudnunk....
máá láttam
én igaz hogy nem dolgozom holnap-holnapután de hát bevállaltam plusz munkát amit nem mondhatok le
ott is vagyok!
én mennék, csakhát se nem buktam, se a jogsim nem friss.
én meg a "Másikon" könyörgök hogy a nózitokat toljátok már elő mert csak ott vagytok
Szia Manka!
A tanfolyam ingyééé nem sokakat érdekel....mindenki nagyon tud ezek szerint.....nincs mit tanulni már....

Na jó csak szurka-piszka volt....
De azért erre lehetne jönni ám!

Ingyenes Vezetéstehnikai tréning a Kakucs ringen! Július 6 - 7.-én!
Kezdés 8,30-kor! Regisztráció 8,15-től.

Részvételi feltételek:
6 hónapnál NEM RÉGEBBI jogosítvány, vagy 6 hónapon belul BUKOTT, BELESETETT szenvedett motoros vehet részt az oktatáson![[/font]b][/b]
Motoros ruházat, védő eszközök és érvényes forgalmival rendelkező motorkerékpár!
Érvényes jogosítvány!

A Motorostestvériség ezen fórumán névvel azonosítható első 12 jelentkező vehet részt az oktatáson! A hozzászólás időpontját jegyzi a program, így könnyen azonosítható a jelentkezés sorrendje.
Visszalépett jelenkező nem ajánlhat maga helyett senkit!
A végleges névsort július 5.-én déli 12 óráig felrakjuk ide a fórumra!
Mivel ez a motoros továbbképzés karitatív, így étkezésről és itaról mindenkinek magának kell gondoskodnia!
mindég a biznicc mi?
na mi van itt?nem vagyok és nincs is itt forgalom?
a benzinszivattyún van egy úszó, egyben van a szivattyúval. Olyanom is van kici pézért....
Szia Gino. A GSR üzemanyagszint mérésröl tudsz valamit? Senzor neve a tankban?
volt már ilyen nekem is. A túlfújt láncról a cucc lerakódik a lábtartó felé, ahol a hőtől folyóssá válik, majd lefolyik.
Pontosabban fogalmazva nem a lábtartóra folyik, hanem az oldaltámasztó karra.
sziasztok!

Nektek is mindig csepeg az olaj a lábtartóra? Nem tudom eldönteni, hogy honnan jön. Vagy csak a láncról folyik le, ami nem lenne különösebb probléma, vagy a blokkból jön vhonnan, ami viszont aggasztó egy kicsit. Van vkinek ilyen mint a képen?
agyonisten
Sziasztok