Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat az ugy volt h vettem jo olcson egy gsr-t ...kipuffcsere levegöszüröcsere közben lassan rajottem a jelekbol h valaki több mint valoszinu kihalt errol a kis szornyetegrol ..na de jelenkeztek is a gondok...keves alapjarat ha raallittok megy oszze vixa fel 4000ig jon vixxa 1500re...fogyaxtasom mar a kormos dobon is jol eszreveheto...de mivel nagyon tetszik ahogy az uton viselkedik a kicsike igyhat szervizbe vinnem h vegre pontra tegyek es ugy mukodjek ahogy az illik
Szerinted......
Kiír az mindent, csak kell egy kis okosság amit rá kell csatlakoztatni egy üres csatlakozóra az ülés alatt

A Csabi "csak" a szalon vezető.....
A Lajos a szervizes
csak megnézték
a műszerfal az FI-t írja ki. ahhoz h a C.. kódot megkapd rá kell dugni a szervizes kütyüt. a Csabinál voltam
Mennyiért nézték meg?
Amúgy a műszerfal is kiírja.....

Kinél voltál...név?
na ez mar döfi asszem "teljeskoru szervizelesre" lesz szüksegem
miért nagy a fogyasztása nekije
tegnap voltam itt megnézettem az FI kódomat
Mi miért?
Miért eszem még 1 jégkrémet?
miért
jah jah...csak azt nem allapitottuk meg melyik pest kozeli szervizbe kuldjem a vasat
Már megállapítottuk, hogy igen... és azt is, hogy miért.
hat nahh akar hogy szamolom nekem nagy a fogyasztasom
4-10 l attól függ h mész
Nagyon változó!
Vezetési stílus, gumi -guminyomás, jobb kéz....stb.

Nekem volt már 4.3 liter is, meg 14L/ 140 km is.... (Hring)
ez egy konkret valasz volt na de engem is erdekelne h komolyan menyit lehet a fogyasztasa pl:100km-en?
Nagyon keveset.... mert azonnal fogyni kezd a benzin és akkor már nem teli tank.....
nekem 214-nél fogyott el az út szélén egyszer
sziasztok! telitankkal mennyit tud elmenni a GSR? köszi
az egyik szemem a másik
Sziasztok ! Haverom tegnap szolt hogy eldopta a vasat és kellene neki az én tartalék felnim, és montam neki hogy az már egy gyönyörü hölgy alatt gurul ! Mint akit leforáztak igy csinált.
Szia ....... sztok!
újra a fedélzeten
a gyújtás ráadását követően egyből