Szia Kufár !
Nem tudom eldönteni , hogy akarsz egy jót motorozni , vagy a gyárban is a seggemet akarod nézegetni ! , , ,
Nyugodtan elviheted TE személyesen , ha TE személyesen visszahozod .
Ha megint nem sikerül amit kértem , akkor te fizetsz nekem .
Én már szóltam, hogy azt a "szar, lónyereg formájú ülést" mégegyszer le kéne hozni a gyárba a motorral és a seggeddel együtt és ott megnéznénk, és meg is csinálnánk azonnal.
Te azt mondtad, hogy hozzam fel a gyárat, mert akkor, amikor neked alkalmas volt az idő, nekem nem volt az.
Az ajánlatom még mindig áll! (Legalább az! )
Cserélhetünk is, kapsz egy fasza GSR-t ,- max egy napra,- és elviszem a Paradicsompürédet, este, mire kialudtad magad, vissza is kapod, hogy tovább szekálhass valami másért!
HMMM!
Gondolkoztam!
Lehet, hogy annyira megszoktad és megszeretted, hogy nem is adnád ki a segged alól, mert akkor előről kellene megszokni az újabb formájú ülést?
tündér vagy köszönöm de sokat és kaptam egy gyári új kuplungkart ajcsiba (találtam egy havernál elfekvőben és elkunyiztam ahogy azt kell egy ilyen szép ünnepen )
Nem tudom eldönteni , hogy akarsz egy jót motorozni , vagy a gyárban is a seggemet akarod nézegetni ! , , ,
Nyugodtan elviheted TE személyesen , ha TE személyesen visszahozod .
Ha megint nem sikerül amit kértem , akkor te fizetsz nekem .
Te azt mondtad, hogy hozzam fel a gyárat, mert akkor, amikor neked alkalmas volt az idő, nekem nem volt az.
Az ajánlatom még mindig áll! (Legalább az! )
Cserélhetünk is, kapsz egy fasza GSR-t ,- max egy napra,- és elviszem a Paradicsompürédet, este, mire kialudtad magad, vissza is kapod, hogy tovább szekálhass valami másért!
HMMM!
Gondolkoztam!
Lehet, hogy annyira megszoktad és megszeretted, hogy nem is adnád ki a segged alól, mert akkor előről kellene megszokni az újabb formájú ülést?
Ezt Hayabuxával is meg lehet csinálni?
Elviszlek, megmutatom,mert amit kértél, azt , mire odaérek elfelejtem!
Öreg vagyok mán!
Nekem a hétfők nem jók.