Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az én köszönésem pusti ! , , ,
jó kép
Szia Kufár !
Nem tudom eldönteni , hogy akarsz egy jót motorozni , vagy a gyárban is a seggemet akarod nézegetni ! , , ,
Nyugodtan elviheted TE személyesen , ha TE személyesen visszahozod .
Ha megint nem sikerül amit kértem , akkor te fizetsz nekem .
Helló mindenki........
Hello mindenki ! .....
Én már szóltam, hogy azt a "szar, lónyereg formájú ülést" mégegyszer le kéne hozni a gyárba a motorral és a seggeddel együtt és ott megnéznénk, és meg is csinálnánk azonnal.
Te azt mondtad, hogy hozzam fel a gyárat, mert akkor, amikor neked alkalmas volt az idő, nekem nem volt az.
Az ajánlatom még mindig áll! (Legalább az! )
Cserélhetünk is, kapsz egy fasza GSR-t ,- max egy napra,- és elviszem a Paradicsompürédet, este, mire kialudtad magad, vissza is kapod, hogy tovább szekálhass valami másért!
HMMM!
Gondolkoztam!
Lehet, hogy annyira megszoktad és megszeretted, hogy nem is adnád ki a segged alól, mert akkor előről kellene megszokni az újabb formájú ülést?
Meg lehetne , ha nem volna szar lónyereg formájú az ülés , ki lehetne ülni rajta ! , ,
A négyes kép posztert ér szerintem ! , ,
Hello mindenki ! .....
Klasszak vagytok!
Ezt Hayabuxával is meg lehet csinálni?
jegyzet
Marci!
Elviszlek, megmutatom,mert amit kértél, azt , mire odaérek elfelejtem!
Öreg vagyok mán!
Gino ! holnap hol legyen a tali
tündér vagy köszönöm de sokat és kaptam egy gyári új kuplungkart ajcsiba (találtam egy havernál elfekvőben és elkunyiztam ahogy azt kell egy ilyen szép ünnepen )
istenkirálycsászár lenne mert holnap szabin és alkatrészvadászaton vagyok és jöhet az újjászületés
jó éjt baresz!
Jóccakát!
oké! tiplizek mindjárt alarm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Jó éjt BARIK!
Valamelyik vasárnap kimehetnénk júliusban.
Nekem a hétfők nem jók.
lassan nekem is tesa.....

nekem mind1