Üdv Hojti+ Mindenki!
Ma voltam Vecsésen egy bontóban. Sok dolog van! Vettem kuplungkart 3.000 -ért. A gyári 12.000.
Ha gondolod, kiviszlek, vagy adj egy listát és megnézem, hogy mit,mennyiért lehet beszerezni a motorodhoz.
Ma összefutottam merő véletlenül a Zsozsimura készítőjével és szóvá tettem a sérelmeket köztük azt hogy nem készült el pár db Db killer ami fizetve volt és azt is hogy elérhetetlen telefonon.
a telefonra a válasza az volt hogy sokat dolgozik és nem hallja mindig hogy csörög és nem hív vissza mindenkit de azt ígérte hogy akinek esetleg tartozik az jelezze emilben felé és pótolja a hiányosságait illetve valami orvoslást kitalál, mert ő már nem tudja kinek és hova kellene ezeket postázni.
a cím elvileg : cserhalmi-bmw@freemail.hu
szét pályáztam az agyam,,,,,,,,,,,,,,de jó volt!köszi mindenkinek aki ott volt!Szerencsénk volt nem voltak gokartosok,annyit mentünk amennyit bírtunk nem volt 20perces menet Jocee Gsx-R-ét meghajtottam megint!Kúrva jó volt pályázni vele nemsokára vidi
Kikukucskáltam a Kakucsra, jó volt áttologatni egy párszor a vasat rajta , Para a régi , a Jocee viszont meglepően jól ment a gixxxxerrel , látszott rajta hogy teccik neki a pályamóka!
Para, szorri , az MO-án féreálltam, h megvárjalak, kb 3 percre, de szrtm a belsőn elmehettél valami nagy dög mögött , nemakartalak elhagyni!
baripeti mondj nekem vmi jóhírt h van-é lábnak a tartója nálad mert akkor jól kimennék oda hozzád és felmarkolnám a szajrét me' holnap megnézi egy bácsi a kárt és utána már lehet szétbontani és összerakni és én már hétvégén gurulni akarok mert ez így nem normális állapot
köszönöm
Ha jársz arra ujra, légyszives nézz nekem egy balos tükröt,és egy marék csavart fejidomhoz, plexihez
para-henti, mindent nagyon köszi!
istenkirályzsír volt a mai nap!
kell uj kopató....
Ma voltam Vecsésen egy bontóban. Sok dolog van! Vettem kuplungkart 3.000 -ért. A gyári 12.000.
Ha gondolod, kiviszlek, vagy adj egy listát és megnézem, hogy mit,mennyiért lehet beszerezni a motorodhoz.
a telefonra a válasza az volt hogy sokat dolgozik és nem hallja mindig hogy csörög és nem hív vissza mindenkit de azt ígérte hogy akinek esetleg tartozik az jelezze emilben felé és pótolja a hiányosságait illetve valami orvoslást kitalál, mert ő már nem tudja kinek és hova kellene ezeket postázni.
a cím elvileg : cserhalmi-bmw@freemail.hu
ennyit tudtam segíteni ez ügyben
Jóska barival úgy ülünk a vason mindha a kicsi jól bélenvágott volna mind a kettőnket
Koszi para a vidit
Kendács Jocee ezen beszartam
Para, szorri , az MO-án féreálltam, h megvárjalak, kb 3 percre, de szrtm a belsőn elmehettél valami nagy dög mögött , nemakartalak elhagyni!
köszönöm
jó egészséget nektek!