Sziasztok ! Valaki megtudná nekem mondani hogy a gsr -en a jobboldali oldaldekli tehát az inditomotor nagydeklije olajos vagy szárasz ? valamint hogy mik a méretei a gyári kormánynak ?
Sajnos kijöttek elém csütörtökön és elhajlott a kormány ! A Dwklit meg hol lehetne beszerezni ? Suzukiba 28.000 Ft . Elöre is köszönöm !
Egyik ismerősöm hozott be egy k7 gsr-t, az állt meg neki lepapirozva kb 900-ba.
Igen ezekkel a behozott motorokkal az a bibi,hogy a valós km-t soha nem fogod megtudni,annyira állítják amennyire akarják. A matrica hiányát észrevettem én is,és a kipuleömlő is elég újnak tűnik
A shark viszont extra! Na mindegy,csak megakadt a szemem a hirdetésen
Jó áron van az biztos. De ha megnézed "közelebbről", akkor valami bibi van. Alapból kintről behozott, tehát leellenőrizhetetlen a valós km. A gumi elég fura... tényleg 10ekm egy 2006-os modellben?... nekem ez mindig olyan hihetetlen. Évi 2500km? ...
És a hátsó idom nekem fényezettnek tűnik, nincs ott a GSR felirat és túl fényes az a fekete szín a matt helyett.
A Shark viszont jó és nem olcsó kipu! Az újonnan 150 körül van.
Pont ez az elképzelés... fehér felni csak hozzá piros felnicsík. Na majd meglátjuk, de ez GSR fórum!
Őszintén nem értem a Suzuki termék politikáját. A 100LE és a 180LE között van elég hely egy motornak. Miközben minden vetélytársnak van az ezres szegmensben modellje.
Sajnos kijöttek elém csütörtökön és elhajlott a kormány ! A Dwklit meg hol lehetne beszerezni ? Suzukiba 28.000 Ft . Elöre is köszönöm !