Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci-Alme!
Mi ez az inkognitó? A becsületes gúnynevedet már le is tagadod?
Szerintem, ha fől tudod venni az itteni tempót, akkor jóhetsz!
Hogy szokd: PUSTIkám! Üdv a csapatban!
szia
már hogyne volna szabad
Szevasz új kölök!
Szerintem jó ár nagyon, de új volt?
15ekm? Te tolod a mocit Sipikém?
Láncot mindenképpen cseréld, 40ezer lesz alsó hangon (fogaskerék, lánc, munkadíj), és ne a gyárit vedd, annál vannak jobbak ugyanannyiért.
És előre eggyel kisebb fogaskereket tegyél fel, úgy talán viszel egy kis plusz rugalmasságot a mozgásodba.
Sziasztok. Én is uly motoros csávó lennék itten.
Itten lehetek? És igen ! Továbbra is ritkán jövök
Amúgy meg jól vagyok ! Köszi így ismeretlenül

A jó híreim amit még nem is tudhattok. Vettem Sport tech Metzler M3 izé gumit, párban, azt hiszem igy híjják: 35.000.- pénzé. Az szerintetek jó?
Sajnos elkopott a 15.000 km alatt a BT 16 os Ilyen szar gumit

Továbbáááá 31.000.- van a láncomba. Olcsó ötlet? És kivitelezés láncra?

Hűűűű de sokat voltam itt
Szevasztok ÜDV néktek Japonok!:)
Én is be kukk néha ha szabad ? :))))
Egy két taggal és bocs taghölggyel :)) gurultunk a múlt hétvégén, ezen a hétvégén terveztek valamit (Szombatra!)? Hayabusagirl, Wasp,fndi, Hentes098

Szeva Fix-x veled is volt már guriga most látlak!:)) Üdv

Szeva Oldklu fater mindenhol nyomod? :)) Jöv héten meglátogatlak Alsóörsön! :))
Elhiszem,hogy a pénz téma sokkal fontosabb de pl MV Agusta Brutale-t nekem nem nagyon jön be kinézetre.Bocsi ha megsértek vele néhány embert de az MV Agusta Brutale úgy tűnik mint egy IFA blokkot beépítettek volna egy bicikli vázba és a csúnyaságát a teljesítménnyel próbálták volna ellensúlyozni.Gyorsaságit a magyar útviszonyokra sosem vennék .Így valami nagyon ütős naked gép jöhet szóba.Pl én totál belezúgtam a Z1000-be remélem mikor én odaérek egyszer hogy váltani szeretnék akkor már jó árban lesz.Ha pedig a lottó nyerést is számításba venném akkor heti szinten vennék motorokat 600m3-től a végtelenig minden kategóriában .
Hát abdul sok sikert a CB1000R gépedhez talán ha az enyém egyszer felépül akkor még gurulni is fogunk
Remélem addigra elmúlik a derékfájásom és be tudok csatlakozni ismét
Klán! Jó Reggelt!
Vasárnap egy guriga? Most chopper nélkül?
Mátra Eger Lillafüred utvonalon?
Lehet már nagyon öregszem, de engem is meggyőztek a teszt beszámolók...
Hali Szilárd! Első körben használtban gondolkodom, vagy nagyon akciós új modellben (azaz, ami raktáron ragadt, 2009, 2008-as modell). Nos ebből nincs a Kawából csak az előző generáció. Illetve ahogy látom, az árát a Honda jobban tartja majd használtan. Ennyit a racionális indokokról. A másik, hogy ráültem, kipróbáltam és nagyon ott volt... minőségben, kezelhetőségben. No meg a hátsó kerék....
Ha lenne a GSR és a BK között opció a Suzukiban, akkor abban gondolkodnék... sajnos nincs. És nem is értem miért nincs?...
A Kawa még nem akciózza a modellt... 3M-ért meg akár új (2008-as raktári) MV Agusta Brutale-t is lehet kapni.
Lényegében döntés még csak arról született, hogy váltás lesz. Még Yamaha FZ1 is lehet belőle, ha lecsúszom a CB-ről. De ha szombaton nyerek a lottón, akkor meg aztán bármi lehet belőle!
S-TÉT
Jó estét !
Fokozzuk
Szia Abdul irigyellek szerintem elég jó választás a CB1000R.De ebben a kategóriában ami szintén elgondolkoztató még az a Kawasaki Z1000.Én nehezen tudnék választani miért inkább a CB1000R mellett döntöttél?
Egy kis kawasaki Z1000 reklám http://videa.hu/videok/jarmuve...
legyen inkább girosz és megbeszéltük
akkor rosszul választottál a "tényező" nálam is fennáll, de én nem vagyok korlátozva

csak az a hangya lámpa ne lenne az elején
Sziasztok!
Csak úgy, csendesen mondanám:
Jövő héten csütörtöktől vasárnapig Alsóörsön leszek, aki akar, az látogasson meg. Ott is lehet aludni, mert lesz oldala is a sátornak - estére. Valami deréaljat, azt hozzatok!
Buli, zene, sör!
Eggyel feljebb lépnék... CB1000R elsősorban. Csak kellene az induló tőke.
és mire cseréled

Jó ST-t
Halihó! Ha valakit érdekel...
Eladó GSR
nekem is olyan buksim van