Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem te ne puszilgassál
Pusszantás
Sziasztok!

Van egy eladó 2009.05.09-én vásárolt u900-as T-mobilos mobiltelefon, minden tartozékával, leírással, 1 év garanciával, dobozában. Érintőképernyő,5 Mpixel kamera, mobil széles sáv képes (EDGE/HSDPA), 3G-videóhívás, 16 millió színű kijelző,MP3 támogatás,MMS, E-mail kliens, Bluetooth Wap, FM rádió,100MB belső memória (bővíthető) stb.
Fix:23.000 Ft.
Ha esetleg valakit érdekel szóljon!
Ismét rákérdeznék,most már pontosítva a hétvégére.VASÁRNAP
Lesz gurulás,vagy sem-nem?
Hella all
Üdv a Klánnak!
Jó reggelt
Szia Fndi!

Jóóó kép!
Amúgy örültem, hogy összefutottunk, jó volt váltani pár mondatot!
Szia Nopara!

Köszönöm kérdésed, minden oké! Remélem most már beindul a jóóó idő! Mikor jössz felénk? Elgurulhatnál erre! Hétvégén kint voltunk a Hringen, sok jóóó ismerőssel összefutottunk! Szervezhetnétek valami laza gurulást!
Veled mi a helyzet? Jó lenne motorral is összefutnánk nem csak kocsival a pesti utcán!
Gondoltam megkérdezem sosem tudni persze máshol is érdeklődöm de aki nyaralni tervez szálloda éttermek stb ez könnyen használható és persze fizető értéke a forintal egyenlő én meg kedvezményesen próbálom eladni sosem tudni kinek kellhet.
Ok
Jó ez a kép!
Van még bőven koptató a lábtartóján.....
Na és itt látszik, hogy még ennél a dőlésnél is mennyi van még a fékpedálig! Nekem meg már hiányzik az 1/3-a.
Igen az az. Janira dobok majd egy sms-t.
A szokott hely a METRÓ melletti Meki ?
Nekem jó .
Hali! Ha nektek is jó, akkor mehetünk együtt. Délelőtt 9-10-kor találka a szokott helyen?
Mi biztos nem, főleg olyat, ami pénzbe kerül ráadásul ennyibe.
Szia Abdul !

Jövő szombat is jó .
Srácok, ha tudtok akkor menjetek most hétvégén, én jövő héten elnézek. Vagy hétköznap vagy hétvégén... Kedden jövök csak haza.
Rendben, akkor a szombatra koncentrálok/lunk....
Szép az árúd !
Sziasztok érdeklődnék én hogy tervez e valaki mostanában üdülést welnest stb a kis országunkban,mert volna lehetőségem megválni 147 eft üdülési csekktől ha valakit ez érdekelne persze kedvezményesen az akkor írjon.
Legyetek jók sziasztok