Sziasztok ! Kösszi mindenkinek a segitséget ! Mákom volt ! Tegnap volt nálam a motornak a volt tulaja és voltneki a garázsba egy enyhén karcos ! Az meg javithato !
Tegnap voltunk a vadászpilóta barinál,,,,,,,,,,,,,,,,,, csodálatos a telke,nem csoda,hogy imád ott lenni!Yvett kész botanikus Köszi a meghívást Krisz!legközelebb puják nélkül megyünk
Szevva, üdv a társaságban!
Asszonnya, Raptor , Gsr-n még nem láttam , de jól szolnak
Oil...., többen Repsolt használnak itt, de olajról, gumiról más-más vélemények vannak! Rapsol 10w 40, de h pontosan milyet, majd megírják.
Túrákról annyit, h sajnos egyre több a kissebb vasárnapi gurulás, mint egy kiadós túra! Kár, tavaj többet motoroztunk eggyütt, bár mához egy hétre ki van találva egy egész napos túra, Dunakanyar, Szlovákia, meglátjuk mi lesz belőlle. olvasod a fórumot, túra fel van írva, alábiggyeszted a neved, ennyi
Szép jó reggelt mindenkinek!
Anna, a sugóba, Baján elég sok GSR-t bontanak, megfizethetőek (30-579 8360) , de Span86, és a Szilárd is most rakták, össze a vasat, biztos, h tudnak segíteni
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket ki kérni.
Milyen a raptor sportdob vagy ti mit alyáltok?
Milyen motor olajat érdemes veni?
Vagy ha van valami jó tanácsotok szivesen meghalgatom,kezdö motoros vagyok.
Elöre is köszönöm a segitséget
Turákat szoktatok rendezni és ha igen kinél lehet jelenkez?
Hali
Hát igen, a baleset júniusban történt. kb 1 hónappal utána
Az ex pasim törte össze NEM AZ Ő HIBÁJÁBÓL....hanem egy hülye gyalog átment a szentendrein! Nem norm.
Szóval már tavaly nyáron összetört. 2 hónapot sem tudtam magaménak...így most vázat és első idomokat, alkatrészeket keresek.
Pedig annyira mennék Veletek csavarogni! Isteni ez a motor!
remélem jövő szezonra kész lesz.
Most úgy sem tudnék motorozni ugyanis síelés közben márciusban mind két kezem törtem így itthon vagyok 3 hónapja táppénzen.
Persze, az Ő feladta lenne összerakni, csakhát neki sincs anyagi háttere rá
Hi Fiuk!
rég hallottam felőletek.
Emlékeztek még egy kis csajszira aki az új Devil sportdobos motorjával ment Veletek tavaly ugrani Slavnyicába?
Nos... a motorját nem Ő de TK ra törték
És hát próbálja újraépíteni.... hol tudnék alkatrészeket venni?
Tudnátok segíteni nekem?
A kérdésedre a válasz:
A fedél belül olajos, kívül száraz.... normál állapotban.
Ha viszont megsérült és elkopott, akkor látnod kell, hogy olajos, mert ha kilyukadt akkor ott kifolyik a motorolaj....
Ha csak karcos és nem sérült jobban, akkor ellenőrizd, hogy nem-e folyik az olaj alóla a tömítésnél majd csiszold meg és matt fekete rá. Ez elég költséghatékony megoldás.
Szia.
Elég cumi ez a jobb oldali nagy dekli jelen állás szerint megkell venned én kb egy hete kerestem úgyan ezt a terméket bontóba összevissza de sehol sem találtam.Rákérdeztem és ezt k*rva nehéz találni.Plussz ha rászánod magad a vásárlásra jól írtad 28000ft a baj meg hogy másfél hét mire megérkezik szóval szívás.A kormány nem vészes bontóban 10 eft utángyártott változatban is persze újonnan 10 eft a http://www.biker-world.hu/
sok sikert a keresgéléshez.
Ui szivesen segitünk de olyan jó lenne ha a profilodban lenne pár fotód a motorodról.Szia
Nekem van egy gyári kormányom.Balesetemnél lelett cserélve,bár igazábol én hibát és hajlást nemlátok rajta,csak annyit,hogy a vége egy picit behajlott,azt viszont eltakarja a markolat.Ha esetleg igényt tartol rá,megnéznéd,jelezz,és megbeszéljük.06/70-384-5331
THX
Senki nem megy semerre?
Pedig 1 rövidebb akármire csatlakoztam volna. Sajna a gumim szövet slices lessz lassan
És nem kicsit csuszikál alattam
Szevva, üdv a társaságban!
Asszonnya, Raptor , Gsr-n még nem láttam , de jól szolnak
Oil...., többen Repsolt használnak itt, de olajról, gumiról más-más vélemények vannak! Rapsol 10w 40, de h pontosan milyet, majd megírják.
Túrákról annyit, h sajnos egyre több a kissebb vasárnapi gurulás, mint egy kiadós túra! Kár, tavaj többet motoroztunk eggyütt, bár mához egy hétre ki van találva egy egész napos túra, Dunakanyar, Szlovákia, meglátjuk mi lesz belőlle. olvasod a fórumot, túra fel van írva, alábiggyeszted a neved, ennyi
Anna, a sugóba, Baján elég sok GSR-t bontanak, megfizethetőek (30-579 8360) , de Span86, és a Szilárd is most rakták, össze a vasat, biztos, h tudnak segíteni
Szeretném a véleményeteket ki kérni.
Milyen a raptor sportdob vagy ti mit alyáltok?
Milyen motor olajat érdemes veni?
Vagy ha van valami jó tanácsotok szivesen meghalgatom,kezdö motoros vagyok.
Elöre is köszönöm a segitséget
Turákat szoktatok rendezni és ha igen kinél lehet jelenkez?
Hali
Hát igen, a baleset júniusban történt. kb 1 hónappal utána
Az ex pasim törte össze NEM AZ Ő HIBÁJÁBÓL....hanem egy hülye gyalog átment a szentendrein! Nem norm.
Szóval már tavaly nyáron összetört. 2 hónapot sem tudtam magaménak...így most vázat és első idomokat, alkatrészeket keresek.
Pedig annyira mennék Veletek csavarogni! Isteni ez a motor!
remélem jövő szezonra kész lesz.
Most úgy sem tudnék motorozni ugyanis síelés közben márciusban mind két kezem törtem így itthon vagyok 3 hónapja táppénzen.
Persze, az Ő feladta lenne összerakni, csakhát neki sincs anyagi háttere rá
Eltűntél, mint az aranyóra!
Elég régóta....kb. a szlovák túra óta nem írtál.
Netán azután nem sokkal történt a baleset? Szabad tudni róla valamit?
Ha nem nem te törted össze a motorod, akkor legyen annak a feladata/gondja helyreállítani, aki összetörte, nem? De!
Mint ahogy a logika is diktálja alkatrészeket a Suzuki kereskedésben lehet vásárolni, vagy a bontókban esetleg aukciós oldalakon.
rég hallottam felőletek.
Emlékeztek még egy kis csajszira aki az új Devil sportdobos motorjával ment Veletek tavaly ugrani Slavnyicába?
Nos... a motorját nem Ő de TK ra törték
És hát próbálja újraépíteni.... hol tudnék alkatrészeket venni?
Tudnátok segíteni nekem?
puszi és széles utakat, gumifákat!
A kérdésedre a válasz:
A fedél belül olajos, kívül száraz.... normál állapotban.
Ha viszont megsérült és elkopott, akkor látnod kell, hogy olajos, mert ha kilyukadt akkor ott kifolyik a motorolaj....
Ha csak karcos és nem sérült jobban, akkor ellenőrizd, hogy nem-e folyik az olaj alóla a tömítésnél majd csiszold meg és matt fekete rá. Ez elég költséghatékony megoldás.
Elég cumi ez a jobb oldali nagy dekli jelen állás szerint megkell venned én kb egy hete kerestem úgyan ezt a terméket bontóba összevissza de sehol sem találtam.Rákérdeztem és ezt k*rva nehéz találni.Plussz ha rászánod magad a vásárlásra jól írtad 28000ft a baj meg hogy másfél hét mire megérkezik szóval szívás.A kormány nem vészes bontóban 10 eft utángyártott változatban is persze újonnan 10 eft a http://www.biker-world.hu/
sok sikert a keresgéléshez.
Ui szivesen segitünk de olyan jó lenne ha a profilodban lenne pár fotód a motorodról.Szia
sokan aszmondják rakjak rá a Pazzaz kormányt és egyeneset de még nemtudom ! mondjuk nekem kényelmes volt a gyári !
Nekem van egy hibátlan, ha érdekel.
Na ja! De akkor is És aztat kiherélném. Így lenni kicsi dirrdurrpöfröff..... Érteni ?