Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ! Kösszi mindenkinek a segitséget ! Mákom volt ! Tegnap volt nálam a motornak a volt tulaja és voltneki a garázsba egy enyhén karcos ! Az meg javithato !
Eladó a túradobozom.űrtartalom: 47 liter. Új ára 51.598 én 40.000 adom.kb 2 évet használtam.kérésre további képet küldök
a minimum elvárás a segítség kérőktől annyi hogy töltsék ki az adatlapjukat
THX
12 pengő volt az RMC ben
Annyival nem megyek. 30 nál visszakapom a gázt
Tegnap voltunk a vadászpilóta barinál,,,,,,,,,,,,,,,,,, csodálatos a telke,nem csoda,hogy imád ott lenni!Yvett kész botanikus Köszi a meghívást Krisz!legközelebb puják nélkül megyünk
40-nél csúszik
én!Tönkre,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Jó reggelt
Jó reggelt!

Senki nem megy semerre?
Pedig 1 rövidebb akármire csatlakoztam volna. Sajna a gumim szövet slices lessz lassan
És nem kicsit csuszikál alattam

Szevva, üdv a társaságban!
Asszonnya, Raptor , Gsr-n még nem láttam , de jól szolnak
Oil...., többen Repsolt használnak itt, de olajról, gumiról más-más vélemények vannak! Rapsol 10w 40, de h pontosan milyet, majd megírják.
Túrákról annyit, h sajnos egyre több a kissebb vasárnapi gurulás, mint egy kiadós túra! Kár, tavaj többet motoroztunk eggyütt, bár mához egy hétre ki van találva egy egész napos túra, Dunakanyar, Szlovákia, meglátjuk mi lesz belőlle. olvasod a fórumot, túra fel van írva, alábiggyeszted a neved, ennyi
Szép jó reggelt mindenkinek!
Anna, a sugóba, Baján elég sok GSR-t bontanak, megfizethetőek (30-579 8360) , de Span86, és a Szilárd is most rakták, össze a vasat, biztos, h tudnak segíteni
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket ki kérni.
Milyen a raptor sportdob vagy ti mit alyáltok?
Milyen motor olajat érdemes veni?
Vagy ha van valami jó tanácsotok szivesen meghalgatom,kezdö motoros vagyok.
Elöre is köszönöm a segitséget
Turákat szoktatok rendezni és ha igen kinél lehet jelenkez?
Hali
SZía!

Hát igen, a baleset júniusban történt. kb 1 hónappal utána
Az ex pasim törte össze NEM AZ Ő HIBÁJÁBÓL....hanem egy hülye gyalog átment a szentendrein! Nem norm.
Szóval már tavaly nyáron összetört. 2 hónapot sem tudtam magaménak...így most vázat és első idomokat, alkatrészeket keresek.
Pedig annyira mennék Veletek csavarogni! Isteni ez a motor!
remélem jövő szezonra kész lesz.
Most úgy sem tudnék motorozni ugyanis síelés közben márciusban mind két kezem törtem így itthon vagyok 3 hónapja táppénzen.
Persze, az Ő feladta lenne összerakni, csakhát neki sincs anyagi háttere rá
Szia!

Eltűntél, mint az aranyóra!
Elég régóta....kb. a szlovák túra óta nem írtál.
Netán azután nem sokkal történt a baleset? Szabad tudni róla valamit?

Ha nem nem te törted össze a motorod, akkor legyen annak a feladata/gondja helyreállítani, aki összetörte, nem? De!

Mint ahogy a logika is diktálja alkatrészeket a Suzuki kereskedésben lehet vásárolni, vagy a bontókban esetleg aukciós oldalakon.
Hi Fiuk!
rég hallottam felőletek.
Emlékeztek még egy kis csajszira aki az új Devil sportdobos motorjával ment Veletek tavaly ugrani Slavnyicába?
Nos... a motorját nem Ő de TK ra törték
És hát próbálja újraépíteni.... hol tudnék alkatrészeket venni?
Tudnátok segíteni nekem?

puszi és széles utakat, gumifákat!
Jó estét, sziasztok!
Szia!

A kérdésedre a válasz:
A fedél belül olajos, kívül száraz.... normál állapotban.

Ha viszont megsérült és elkopott, akkor látnod kell, hogy olajos, mert ha kilyukadt akkor ott kifolyik a motorolaj....

Ha csak karcos és nem sérült jobban, akkor ellenőrizd, hogy nem-e folyik az olaj alóla a tömítésnél majd csiszold meg és matt fekete rá. Ez elég költséghatékony megoldás.
Nem is tudom, te mennyi adnál érte ? Én egy picivel szélesebbet és alacsonyabbat vettem rá, a kanyar ugyanúgy megvan benne.
Szia.
Elég cumi ez a jobb oldali nagy dekli jelen állás szerint megkell venned én kb egy hete kerestem úgyan ezt a terméket bontóba összevissza de sehol sem találtam.Rákérdeztem és ezt k*rva nehéz találni.Plussz ha rászánod magad a vásárlásra jól írtad 28000ft a baj meg hogy másfél hét mire megérkezik szóval szívás.A kormány nem vészes bontóban 10 eft utángyártott változatban is persze újonnan 10 eft a http://www.biker-world.hu/
sok sikert a keresgéléshez.
Ui szivesen segitünk de olyan jó lenne ha a profilodban lenne pár fotód a motorodról.Szia
Persze érdeklene ! Mit kérsz érte ?
sokan aszmondják rakjak rá a Pazzaz kormányt és egyeneset de még nemtudom ! mondjuk nekem kényelmes volt a gyári !
Apám! Ez csúcs! Tiszta Autocad
Szia, a gyári kormány adatai nagyjából ezek:
Nekem van egy hibátlan, ha érdekel.
Nekem van egy gyári kormányom.Balesetemnél lelett cserélve,bár igazábol én hibát és hajlást nemlátok rajta,csak annyit,hogy a vége egy picit behajlott,azt viszont eltakarja a markolat.Ha esetleg igényt tartol rá,megnéznéd,jelezz,és megbeszéljük.06/70-384-5331
Sziasztok!

Na ja! De akkor is És aztat kiherélném. Így lenni kicsi dirrdurrpöfröff..... Érteni ?