Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....és jó estét

Én a kipura kb. 3 hetet vártam,a tompítóra 3 hónapot (talán egyszer használtam) de titeket akkor jól megvárat a mester.
Meg kell kérni fndit,hogy egy kicsit "baszogassa" Zsoltit
Üdv mindenkinek! Látom nem csak én jártam így. Igaz én már 2 éve várom a hangtompítót a kidörgőbe de semmi! Mellesleg úgy gondolom az hozzá járna a dologhoz. nem + 5000-et kérni érte.
Valószínű hogy jobban járok ha legyártom hozzá én.
Nos akkor mikor?
Vasárnap délelőtt? M5 mekki?
Áporka. Temető. :(
Szevasztok.

Oldklu bácsi:Vagyok már annyira érett,hogy kaphassak énis GSR baseballsapit?Ráizgultam a Tybee-ére,de nemvolt pofám lenyulni töle
Merre mentek és mikó?
Nem tudom anno miben maradtunk , de ha a vasárnap délelőtt jó mindenkinek akkor legyen az.
Üdv!
Egy "nagyvasra" fabrikáltam! Bumfordi nagy és kényelmes!
Persze hogy kifizettem. Amikor megkaptam a dobokat. A hangtompító maradt csak ígéret szintjén. Megbeszélésünk szerint postáznia kellett volna. Nem akarom túldramatizálni a dolgot, ezért még túrát szervezni sem érdemes hozzá. Azért látom sokunknak van ilyen kipuff, killer nélkül. Senkinek nem hiányzik? Nekem is csak a vizsgára kellett volna, de megoldódott nélküle is . További szép napot mindenkinek.
Szeva gekko!
Akkor ha nem felejted el...please add meg az elérhetést! :) Vagy beírtad már csak bénán nem találom?
Ellenben szervezz egy túrát ami útba ejti e tisztelt urat. És ott akkor szembesítheted korrektségével kapcsolatba ! ban ?
Mégegyszer
Sajnos ez őt minősíti. ! Én azt hittem, hogy csak előleget adtál.
De te az egészet kifizetted? No kommmmmeeennnnttt
Hali.
Nem előleget adtam hanem kifizettem az árut előre. Igérte, hogy postázza. No arra várok egy éve. A lúzerségről meg csak annyit - aki neten vásárol, és előre utal, az mind lúzer. Az ígéret vagy adott szó szerintem kötelez. Engem. Zsozsimura kipufogó és hangtompító készítő urat meg legkevésbé.
Üdv.

Nem szeretnélek megbántani, de az 1 év az nagy idő!
Nem gondolog, hogy lyen nagy távlati idő esetén te vagy sajnos a lúzer?
Manapság előleget senki nem ad! Az iparos csipkedje a seggét, hogy időre kész legyen. akkor a pénzéhez jut és máris finanszírozni tudja a következő megrendeléseket. Ez üzlet! Itt nem jó a bratyizás! Mellesleg nem ismerem, de én már személyesen vertem volna ki a balhét! arról nem is beszélve, hogy az összes motoros fórumra beírtam volna.
ez mi ez a jövő hét vasárnapi gurulás én is mennék már régen láttam a hülye fejeteket
én időnként elromlom de van aki megjavít
Helláj.

Értem én mire gondolsz. De a gumis a kék holdnál nem akarta elhinni hogy abba a gumiba annyit beletettem. Erre felvilágosítottam, hogy nálluk vettem és ő rakta fel. Erre dobott egy hátast De meg kell nézni, ha megfelel valakinek......viheti
Nem tartozik a tisztességes iparosok közé. Az előre bezsebelt pénzért én már egy éve várok a db killerre. Telefonon nem kommunikál, mailra nem válaszol. Buktam 5 ezret.Szerinted?
Hi!

Nem tudja valaki, mi van Zsozsimurával? Kb. 2 éve gyártja a kipuffogómat...

Aki ismeri, tőle kérdezem, hogy szerintetek vegyek máshol, vagy van még remény?
Szia!

Nem vasárnapról volt szó?
Mert most vasárnapról lett eltolva egy héttel, nem?
Jó Estét !

Nekem jó !
Jövő hét vasárnap még mindig tervben van a Duna-kanyaros teljes guruláshoz, hogy jobb kedv legyen már itt a brigádban. De csak ésszel, lehet az asszonykát is hozom.
Most szombaton akkor a 9 órai találka jó annak aki jönne? M5 kivezető, Meki parkoló. Én lehet autóval megyek, ha esik. Mert esőt mondanak...
Fura egy szerzet, de azért jobbulást neki!