Én a kipura kb. 3 hetet vártam,a tompítóra 3 hónapot (talán egyszer használtam) de titeket akkor jól megvárat a mester.
Meg kell kérni fndit,hogy egy kicsit "baszogassa" Zsoltit
Üdv mindenkinek! Látom nem csak én jártam így. Igaz én már 2 éve várom a hangtompítót a kidörgőbe de semmi! Mellesleg úgy gondolom az hozzá járna a dologhoz. nem + 5000-et kérni érte.
Valószínű hogy jobban járok ha legyártom hozzá én.
Persze hogy kifizettem. Amikor megkaptam a dobokat. A hangtompító maradt csak ígéret szintjén. Megbeszélésünk szerint postáznia kellett volna. Nem akarom túldramatizálni a dolgot, ezért még túrát szervezni sem érdemes hozzá. Azért látom sokunknak van ilyen kipuff, killer nélkül. Senkinek nem hiányzik? Nekem is csak a vizsgára kellett volna, de megoldódott nélküle is . További szép napot mindenkinek.
Hali.
Nem előleget adtam hanem kifizettem az árut előre. Igérte, hogy postázza. No arra várok egy éve. A lúzerségről meg csak annyit - aki neten vásárol, és előre utal, az mind lúzer. Az ígéret vagy adott szó szerintem kötelez. Engem. Zsozsimura kipufogó és hangtompító készítő urat meg legkevésbé.
Nem szeretnélek megbántani, de az 1 év az nagy idő!
Nem gondolog, hogy lyen nagy távlati idő esetén te vagy sajnos a lúzer?
Manapság előleget senki nem ad! Az iparos csipkedje a seggét, hogy időre kész legyen. akkor a pénzéhez jut és máris finanszírozni tudja a következő megrendeléseket. Ez üzlet! Itt nem jó a bratyizás! Mellesleg nem ismerem, de én már személyesen vertem volna ki a balhét! arról nem is beszélve, hogy az összes motoros fórumra beírtam volna.
Értem én mire gondolsz. De a gumis a kék holdnál nem akarta elhinni hogy abba a gumiba annyit beletettem. Erre felvilágosítottam, hogy nálluk vettem és ő rakta fel. Erre dobott egy hátast De meg kell nézni, ha megfelel valakinek......viheti
Nem tartozik a tisztességes iparosok közé. Az előre bezsebelt pénzért én már egy éve várok a db killerre. Telefonon nem kommunikál, mailra nem válaszol. Buktam 5 ezret.Szerinted?
Jövő hét vasárnap még mindig tervben van a Duna-kanyaros teljes guruláshoz, hogy jobb kedv legyen már itt a brigádban. De csak ésszel, lehet az asszonykát is hozom.
Én a kipura kb. 3 hetet vártam,a tompítóra 3 hónapot (talán egyszer használtam) de titeket akkor jól megvárat a mester.
Meg kell kérni fndit,hogy egy kicsit "baszogassa" Zsoltit
Valószínű hogy jobban járok ha legyártom hozzá én.
Vasárnap délelőtt? M5 mekki?
Oldklu bácsi:Vagyok már annyira érett,hogy kaphassak énis GSR baseballsapit?Ráizgultam a Tybee-ére,de nemvolt pofám lenyulni töle
Egy "nagyvasra" fabrikáltam! Bumfordi nagy és kényelmes!
Akkor ha nem felejted el...please add meg az elérhetést! :) Vagy beírtad már csak bénán nem találom?
Sajnos ez őt minősíti. ! Én azt hittem, hogy csak előleget adtál.
De te az egészet kifizetted? No kommmmmeeennnnttt
Nem előleget adtam hanem kifizettem az árut előre. Igérte, hogy postázza. No arra várok egy éve. A lúzerségről meg csak annyit - aki neten vásárol, és előre utal, az mind lúzer. Az ígéret vagy adott szó szerintem kötelez. Engem. Zsozsimura kipufogó és hangtompító készítő urat meg legkevésbé.
Nem szeretnélek megbántani, de az 1 év az nagy idő!
Nem gondolog, hogy lyen nagy távlati idő esetén te vagy sajnos a lúzer?
Manapság előleget senki nem ad! Az iparos csipkedje a seggét, hogy időre kész legyen. akkor a pénzéhez jut és máris finanszírozni tudja a következő megrendeléseket. Ez üzlet! Itt nem jó a bratyizás! Mellesleg nem ismerem, de én már személyesen vertem volna ki a balhét! arról nem is beszélve, hogy az összes motoros fórumra beírtam volna.
Értem én mire gondolsz. De a gumis a kék holdnál nem akarta elhinni hogy abba a gumiba annyit beletettem. Erre felvilágosítottam, hogy nálluk vettem és ő rakta fel. Erre dobott egy hátast De meg kell nézni, ha megfelel valakinek......viheti
Nem tudja valaki, mi van Zsozsimurával? Kb. 2 éve gyártja a kipuffogómat...
Aki ismeri, tőle kérdezem, hogy szerintetek vegyek máshol, vagy van még remény?
Nem vasárnapról volt szó?
Mert most vasárnapról lett eltolva egy héttel, nem?
Nekem jó !