Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekes meglátás
én azt gondoltam hogy nem csak ismerősök vagyunk
de hogy tudd még anyámat sem hívom fel csak azért hogy megkérdezzem hogy vagy iszunk egy kv-t mert én nem ezt tartom barátságnak ez egy álszent faszság véleményem szerint
de szerintem is hagyjuk
picit használnám én is,,,,,,,,,,,májustól-októberig
nincs még..... most győzködöm a cimbimet hogy milyen jó lesz neki ha eladja végre nekem a kis gixit, lassan többet használom mint ő.....
remélem lesz motorja,mert az nekem is jó lenne,,,,,,,,,,,,,,,,
hu,hu,huszonegy óráig szól a munkaidőm
Neked most van motorod?vagy nincs motorod?
szia kátyja....
nah, még mielőtt agyvérzést kapnál elárúlom neked, hogy a "barátság nem lófasz" az annak szólt, hogy vannak kivételek akik miatt a parabarim gurul kicsiket is, még ha szakad is az eső, és nem annak hogy te jöttél-e vagy sem....
hogy elfogyott a gumid?
vegyél másikat.....
hogy igérted-e hogy jössz?
nem, nem igérted, csak próbáltam udvarias lenni veled, és gondoltam ha már egyszer ott vagyok, akkor megkérdezem nincs-e kedved velünk jönni.....nem volt.... és ezt jelezted azzal is hogy szó nélkül eltüntél se puszi-se pá.......
hogy haragszom-e ezért?
ugyan ne viccelj már...... felnőtt ember vagy, azzal mész motorozni akivel akarsz, vagy akivel épp jól érzed magad....
és hogy ezután is barátok maradunk-e?
eddig azok voltunk?
max ismerősök.....
barátokkal ha nem is minden nap, de néha-néha összecsörgünk, hogy mi van veled, minden rendben? iszunk egy kávét, vagy valami ...ismerősökkel akkor beszélgetünk ha épp látjuk egymást....

hagyjuk is.....
nincs harag....
Jó estét!Remélem holnap nem lesz eső,hatkor indul a menet a Hringen
Azt mondtad 16000km van benne
azért még pénzt lehet kérni
Sziasztok
na ná hogy azok
benéztem a "Másik" helyre de sehun senki
tegnapi fotók publikusak?
Szia tizedes

Itt megtalálod
középen letöltésre katt
ha narancssárga volt akkor stimmel
ne kapkodd el !
pólóban én ujjatlan trikóban voltam
Helló ámberek.

Megyek gumit cserélni,,,,,lassan
Van egy eladó BT016 os első gumim. Mint ismertek a gumi megkímélt.
Én 10.000.- pénzre gondoltam. Ha valakinek kell jelentkezzen.
Sziasztok!

Ha valakinek megvan a GSR használati útmutatója, vagy bármilyen kézikönyv magyar (vagy angol) nyelven, megtenné hogy átküldi nekem e-mailben az sb71 (kukac) freemail (pont) hu -ra?

Továbbá azt szeretném megkérdezni, hogy milyen típushibái vannak/lehetnek a GSR-nek, amire vásárláskor illetve kipróbáláskor oda kell figyelni? (azon túl, hogy a gumik, lánc, váz, fékek, stb állapotát megnézem)

Köszi előre is!
mi van veled ember

nehéz felfogni hogy lefogyott a gumim vagy megígértem hogy megyek vagy miről beszélsz

remélem attól még barátok vagyunk mert nem mentem el veletek tegnap
Szia HA-YA-BU-SA-görl!
sziasztok
Szasz.... JoCeE73 !
ahoj all....