Nagy szia mindenkinek.
Ha minden igaz ezen a héten elkészül a kis gsr600-om a black motors-nál.Ahogy nézelődtem a listám szerint már az alkatrészek 90%-a megvan.Egyetlen bibi még a jobb oldali index és körülötte lévő burkolat.Persze ha kész a moci azonnal viszem műanyagoshoz és a burkolat témát megpróbálom kilőni.Sajna a bukőcső hiányát is pótolnom kell még.Bárki aki tudna egy kis kedvezményes bukőcsövet azonnal jelezze ezt nekem és megvendégelem amint tehetem.
Jó lenne az itteni fantasztikus közösséggel gurulni már egyet.Bízom benne,hogy mihamarabb ez lehetséges lesz.
Legyetek jók sziasztok
Ki az a számomra ismeretlen piros, hátul doboztartós GSR-es, akivel ma találkoztam az M3-ason kifelé és a M0-án együtt jöttünk -de nem egymás mellett- a Cora körforgalomig és ő ott bement a Cora felé és meg jöttem be Bp-re?
Azonnal jelentkezzen!
csak azért mert kemények vagyunk, és nem akartuk hogy lásd mi akkor is motorozunk ha esik ha fúj..... nem ugy mint te, ha meglátsz egy felhőt, kurváskodva, fülét farkát behuzva elbujsz a lépcső alá, és simogatod a motorodat.......
de mind1 hagyjuk is.....