Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éjszakára be sem toltam agarázsba, nehogy az autókannyira cikizzék, h reggelre magától mennyen ki a világból
tegnap végre motoroztam már a sok eső után de úgy nézem ma nem kell menni sehova lehetjobb is mert ereszdelahajamat buliban voltam
, Én is, csak ne lenne ilyen borzalmasan rusnya
örülök hogy a motorod ilyen hamar "összeállt"
Szia hőgy
ide is jó reggelt
de lehet,hogy jó az csak normálisan fel kéne rakni,,,,,,,,,,, azért Fndinek is meg mutathatod ,ő is ügyes az ilyenekben,és ocsó,,,,,,,,
Szerintem nem szarozok,kerül amibe kerül, megveszem darabonként
Már annyi, le-fel rakást láttam, h megoldom , de ezt a fejidomom................, lehet, h bárdal lebaszom róla
remélem ma kész a tankod!rakasd fel Alfival,,,,,,,,,,,,,,,, ,
Nincs tankom, ma híí az Alfi , de mongyuk ezzel a fejidommal mem igazán mennék társaságba
alvás kipipáva Jóreggelt
Jó reggelt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
inkább ma,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Előtte szólj és beszélek az "illetékes elvtárssal"
ha nem esik du. kinézhetünk
ST-t
Majomúr
Most nagyon nem müxik a nyugtató
break-dence vb elődöntő a eurosport 2-őn , basszus ezek má miket müvelnek
Itt van nyugtató Excalibur http://youtu.be/3GwjfUFyY6M
Köszönöm az infót biztos vagyok bene,hogy szét nézek mivel ott vettem a mocim ill odaviszem megcsináltatni is
Én nem megyek, a pisztráng nagyon szálkás, nem szeretem
Péntek óta folyamatos gyomorideggel egybekötött hányhatnékom van
De ma már motoroztam naná, h felraktam a törött tankot, naná, h nem tudtam a picsámon ülni
Holnap lenne egy chopperes stílusú guriga! 9-kor indulás M3 Shell
Budapest M3 Shell kúr, Szilvásvaárad, - Dédestapolcsány, Májinka, Lilafüred, (pisztrángozás) Miskolctapolca, Budapest

Alme ma lejárta ezt az utat,- KÖSZÖNET NEKI,_- azt mondta, hogy nagyon szép, vadregényes, néhány vízátfolyás és köfelhordás van az úton, de körültekintően haladva megcsinálható ez a túra!
ALME LELKES NAGYON!
(HMM! BMW GS-sel lehet, hogy tényleg nem nagy ügy, de nekünk?)

Megpróbáljuk, hátha nekünk is megy! ;-))