Nyeregbe,joidö van.1körül indulunk miis egerbe egy kis minöségi borért,amit este elfogyasztunk szolidan .Remélem szarráázunk ismét.Amiota itthon van a motor,minden motorozásnál börig áztam.Ez jo arány
Útvonal: Bp. - 2/A, Balassagyarmat, - Velky Kris, Sehnohrad (Szénavár), közben megnéznénk Balassi Bálint várát, belépő kb.: 1000-1500 Ft.
Ez egy erőssebb szerpentinezés ezen a szakaszon, cca.: 350 Km.
1.Oldklu, Erzsildi
2.nopara
3.wasp (ha addig nem jön közbe semmi)
4.lotto (miert ne?) Hetfo kaqcs?
Stét Uraim!&Hölgyeim!
Lehet,hogy beneveznék a vasárnapi gurigára.
Holnap este tudok pontosabbat.Az bizti,hogy én valahol az A2-ön,vagy a Váci út környékén csatlakoznék.(mert a IV.-ben lakom)
Neked is jó bulizást
Nyeregbe,joidö van.1körül indulunk miis egerbe egy kis minöségi borért,amit este elfogyasztunk szolidan .Remélem szarráázunk ismét.Amiota itthon van a motor,minden motorozásnál börig áztam.Ez jo arány
Ma egész jó idő vagyon motorozni, főleg délelőtt.
Kár, hogy más dolgom van...... amikor meg ráérnék, akkor meg szar az idő..... mindig így van ez!
TÚRA KIÍRÁS! ÍDŐPONT: 2010 május 30, vasárnap.
Indulás: 9 óra, Budaörs M7 McDönci elöl.
Útvonal: Bp. - 2/A, Balassagyarmat, - Velky Kris, Sehnohrad (Szénavár), közben megnéznénk Balassi Bálint várát, belépő kb.: 1000-1500 Ft.
Ez egy erőssebb szerpentinezés ezen a szakaszon, cca.: 350 Km.
1.Oldklu, Erzsildi
2.nopara
3.wasp (ha addig nem jön közbe semmi)
4.lotto (miert ne?) Hetfo kaqcs?
Lehet,hogy beneveznék a vasárnapi gurigára.
Holnap este tudok pontosabbat.Az bizti,hogy én valahol az A2-ön,vagy a Váci út környékén csatlakoznék.(mert a IV.-ben lakom)
Nem igaz már, hogy milyen idő van.... nem lehet motorozni