Gino!
Kedves motofivérem!Mint emlitettem volt ,de idézem soraimat:"ha be tudok ültetni valakit a boltomba és lesz időm akkor tuti ott leszek"!
ne sértödösködj be mert elviszem az új GSRedet egy röpke körre!
cbf 600 F szinte biztosan olasz gyártás , a másikat nem tudom ! de ha a emlékezetem nem csal , nem csak itt szerelik össze azokat a bizonyos modeleket , hanem itt is készülnek teljes egészében ! de azért érdeklődj ! azért azok is nagyon-nagyon ott vannak ám a szeren !!!!!!!!!
olasz honda !? dettó igy voltam ezzel én is !! elmentem fehérvárra a honda szalonba , ki is néztem a cbr 600 ast , mindent lebeszéltünk már mikor a búcsúzásnál elszólta magát a tulaj hogy ez itáliánós motor , többet nem láttam.... se a hondáját ! For ever GSR 600
Mi köze van a Hornet-nek ahhoz, hogy a GSR-t hol gyártják?
Ha valami máshol szerelnek össze, az még nem azt jelenti, hogy onnan való a motor!
A GS 500-at is svédek rakják össze, de nem svéd!
Autónál is a Suzukit itt csinálják magyarban, de attól nem magyar autó......
Megnyugodtam. Az öcsém mostanában akar Hornetet venni és hidegzuhanyként érte az "Italia" felitat a motor első villáján. Már volt egy olasz motorja és köszöni szépen nem kér többet.
Vazzeg Kykee, hányszor akarod még áttákolni az agyam??
Megint gyanútlanul belesétáltam és legközelebbis így járok . Ezek után felőlem jöhet bármi új név, nem fogok rá reagálni, max. egyből lekikizem
Dehogy sértődősödöm meg....
Csak lelkiismeretfurdalást akarok ébreszteni benned, minst syrus6-ban !