Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megijesztettél......minek kell engem utánozni bazz
Bal mutatóujj?

Hasonlítani akarsz Gekko-hoz?
Te díszhentes...... Még ennyi idő után sem tudod, hogy a késnek melyik végét kell megfogni....
Varrni nem kell, remélem....
Munkahelyi, kés kontra bal mutatóuj
milyen baleset vazze,szólaljál már meg baszki
baj van? segíthetünk valamiben?
baleset? mivaaMMM
Elnézést azoktól akiknek azt mondtam, h ott leszek, sajnom nem jön össze, egybevág a gyerek fellépésével
Mindenkinek jó szórakozást kívánok
Ismétlés a tudás apja!
1, Oldklu,
2, Henti se , anya se, egyéb írányú elfoglaltságom miatt + kissebb baleset, okoz gondot
3,Gekko + Család?
4, Grkrisz+Csuporka nem megy .
5, Maci déltől kinéz, nem alszik ott.
6,
7,
8,
9,
10,

!
Javaslat SZOMBAT BÉLUTÁNI Kakucsozásra!
Délutáni Kakucsozás 18 óráig!
, Aztán közben megfőzzük a bográcsban a perkeltet, Henti hozza a cocahusit, aztán ott megeszzük, és aki ott akar aludni, azok iszogatnak egy kicsit, akik meg haza akarnak menni,. na AZOK nézik ŐKET! (Szállás 2000 Ft/fő!)

ARANYKERETES MEGHÍVÓ HELYETT !
nézegettem a naptárt......nem is Gina nap van ma.......aztán beugrott....: Te Úristen TIBI!
Te TIBI! boldog névnapot
Sziasztok
Boldog Tibcsi napot az érintetteknek
Köszönöm szépen mindenkinek, meg nektek is akik ideírtak számomra valamivel kapcsolatban valamit, ami pont ma van..... nem 1 héttel ezelőtt és nem egy héttel később.... nem tegnap és nem holnap, hanem ma van az, amiért ti írtatok nekem ide a fórumra valamit ami azzal van szoros kapcsolatban, ami ma van és hozzám fűződik, de csak azért mert a naptárban lévő betűsor az összetévesztésig hasonlít, mi több megegyezik a nevemben szintén előforduló betűsorozattal, ami arra vezethető vissza, miszerint a mai naptári dátum mellett található közvetlenül, ezért annak a betűsorozatnak köze van a mai naptári dátumhoz, ami pont ma van és mivel így kapcsolódik hozzám ezért pontosan magamra veszem, mivel ez elkerülhetetlen már.....
Köszönöm.
Szasztok!

Boldog névnapot a Tibiknek
Boldog Névnapot Tybeebá
Boldog Névnapot Gino
Nekem marrha kö és kész!
abbú van a jó pörkütt!
na, meghoztam a jó időt, remélem örültök
De kényes a bélésed!
Majd tejbepapit kapsz!
najjon nagy baj
hun a penészbe vagytok?Ű
Nemlehetne marrhahúsból az a kib@szott pörkütt?
Magadból indulsz ki .......